Väriä käsienpesuun

 

Olemme tottuneet suurimmaksi osaksi siihen, että pestessämme käsiä vessassa tai kylpyhuoneessa puhdistuvien raajojen taustalla siintää valkoinen posliini. NO MORE! Värikkäät altaat ovat tehneet jo tuloaan keittiöihin useiden vuosien ajan ja nyt niitä on saatavana myös saniteettitiloihin.

Värikkäät malja-altaat tarjoavat valinnanvaraa ja persoonallisuutta kylpyhuoneen sisustukseen. Viisi eri väriä antavat mahdollisuuden valita juuri sen sävyn, joka sopii parhaiten omaan tyyliisi ja sisustukseesi.Tammiholman värikkäiden altaiden sarjasta löydät yhteensä 6 erilaista muotoa ja tutun valkoisen sävyn lisäksi väreinä lämmittävät antrasiitti (tummanharmaa), ivory (luonnonvalkoinen), taupe (harmaa-beige) sekä musta. Valkoisessa altaassa on tuttu posliinin kiilto, mutta värilliset altaat ovat mattapintaisia.

Tammiholman malja-altaiden reunat ovat erittäin ohuet, mikä on mahdollista uuden tekotavan myötä. Ohuet reunat tekevät altaista elegantteja ja tyylikäitä. Ne eivät hallitse tilaa, vaan sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä luoden minimalistisen ja nykyaikaisen ilmeen kylpyhuoneeseen. Valitse siis altaasi väri näistä suomalaisten suosikeista ja viimeistele tavoittelemasi tunnelma kylpyhuoneeseesi.

 

Viimeistele ilme popup-venttiilillä

 

Viimeistele altaan ilme samansävyisellä popup-venttiilillä. Venttiilejä on kahdenlaisia; pesualtaille, joissa on ylivuotosuoja ja altaille, joissa ei ylivuotosuojaa ole. Näin voit unohtaa vanhanaikaset lavuaaritulpat, jotka usein ovat hukassa tai häiritsevästi edessä. Sen sijaan voit sulkea veden malja-altaasi hellään syleilyyn popup-venttiilillä, joka avautuu ja sulkeutuu helposti vain kantta painamalla.