Tammiholma lyhyesti 
 

Tammiholma on neljään tuoteryhmään pohjautuva suomalainen maahantuontiyritys. Toimimme kuudella paikkakunnalla Helsingissä (päätoimipaikka+konepuolen varasto), Vantaalla (sisustustuotteiden varasto), Turussa (Kaarina), Jyväskylässä, Oulussa sekä Seinäjoella. Tavoitteenamme on auttaa rakennus-, siivous- ja metallialan ammattilaisia saamaan ja ylläpitämään ihmisten työpaikkojen, julkisten tilojen ja kotien sisäilma ja lattiat puhtaina ja turvallisina mahdollisimman laadukkaasti sekä ympäristöystävällisesti. Kutsumme tämän tavoitteen ympärille rakennettuja kohderyhmiä koneosastoksi (rakennuskoneet, siivouskoneet sekä työympäristötuotteet). Neljäntenä, muttei suinkaan vähäisimpänä tuoteryhmänä ovat kylpyhuonekalusteet ja sisustustuotteet.

 
 

 

Rakennuskoneet

Rakennusalan ammattilaiset löytävätkin Tammiholmalta laadukkaat rakennusimurit, ilmanpuhdistajat, koneet lattioiden pintamateriaalien poistoon, hiontaan ja jyrsintään. Lue lisää.

Siivouskoneet

Siivousalan edustajille tarjoamme puolestaan markkinoiden suurimman kone- ja menetelmävalikoiman lattioiden puhdistamiseen aina pienistä imureista suuriin lakaisupesukoneisiin. Kun haluat hyötyä alan uusista tuulista, kuten siivouskoneroboteista tai edistää ympäristöystävällistä kemikaalitonta siivousta, ratkaisut löytyvät Tammiholmalta. Lue lisää.

 

Työympäristötuotteet

Tammiholman tuotevalikoimasta löytyvät lisäksi erilaiset siirreltävät ja kiinteät laitteet työympäristön ilmanlaadun parantamiseen, kuten kohdepoistolaitteet hitsaavaan teollisuuteen ja pakokaasunpoistolaitteet autokorjaamoihin ja palolaitoksiin. Lue lisää.

Kylpyhuonesisustus

Myymme jälleenmyyjien sekä rakennusliikkeiden kautta suomalaisille käytännöllisiä kylpyhuoneratkaisuja, kuten 100 %:sesti vedenkestäviä allaskaappeja, valovoimaisimpia peilikaappeja ja huurtumattomia valopeilejä. Lue lisää.

 

Historia

 

Vuonna 1964 puhelinlangat lauloivat Katri Helenan äänellä samaan aikaan kun Tokion olympiakisat alkoivat ja Urho Kaleva Kekkonen oli Suomen istuva presidentti. Tuona vuonna syntyi monia suuria suomalaisia kuten Jope Ruonansuu, Kari Hietalahti sekä Tommi Mäkinen. Vuoden 1964 joulukuussa syntyi myös eräs suomalainen, monen vuosikymmenen, laman sekä presidentin nähnyt yritys - Tammiholma. Liikemies Untamo Mäkisen perustama yritys panosti hygieniaan ja sisustukseen, sillä ensimmäiset myytävät tuotteet olivat kondomiautomaatteja sekä joulukuusenkoristeita. Tuotevalikoima kasvoi ja muokkautui vuosien saatossa sisältäen mm. ompelukoneita ja jätepuristimia. Nykyiselleen Tammiholman tuotevalikoima muokkaantui 1990- ja 2000-luvuilla. Tärkeimpiä tuotemerkkejä ovat olleet Tennant ja Columbus -siivouskoneet, PullmanErmator rakennusimurit, Contec- lattiamateriaalien poistokoneet, Kiekens-teollisuusimurit, Plymovent-suodatinjärjestelmät sekä muut Plymovent työympäristötuotteet. Tärkeässä roolissa ovat myös jälleenmyyjien kautta kuluttajille ja rakennusliikkeille myytävät Tammiholma kylpyhuone- ja sisustustuotteet.

Alkuperäinen ajatus on edelleen yrityksen ohjenuorana. Toiminnan perusteena on hyvä ja nopea palvelu sekä kattava tuote- ja varaosavarasto ja toimiva huolto. Tammiholman tavoitteena on olla luotettava ja ympäristöä arvostava yhteistyökumppani.

 

Tammiholma työnantajana

 

Tammiholma on luotettava ja vakavarainen työnantaja. Meillä yleensä viihdytään pitkään, jolloin vaihtuvuus on vähäistä. Työkulttuurimme on vapaata ja omaan työkuvaan saakin usein itse vaikuttaa. Alta voit lukea siivouskoneiden myyntipäällikkömme Antti Kärkkäisen uratarinan:
 


”Päädyin Tammiholmaan vuonna 2014, kun kuulin avoimesta paikasta Tammiholmassa työskentelevältä ystävältäni. Hain paikkaa ja onnekseni tulin valituksi.

Taipaleeni Tammiholmassa on ollut erittäin mielenkiintoinen. Olen saanut jatkuvasti opiskella uutta myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun, koneiden ja siivousteknisten asioiden osa-alueilla. Saan toteuttaa itseäni omien vahvuuksien kautta sekä tehdä yhteistyötä mahtavien työkavereiden kanssa. Aloittaessani myyntiedustajana tavoitteenani oli saada mahdollisimman paljon uusia kontakteja ja olin ensisijaisesti myyjä. Sen jälkeen työn kuvaan on tullut pikkuhiljaa lisää sisältöä: suurempia koneita, kohdekartoituksia, käyttökoulutuksia, koulutusmateriaalien tekemistä, hankintaa ja markkinoinnin suunnittelua ym. Nykyään ajattelen, että työni on asiakkaiden ongelmien ratkomista ja heidän auttamista, minkä koen itse erittäin merkitykselliseksi. Tärkeää on myös saada vaikuttaa myytävään tuotteistoon päivittämällä sitä mahdollisuuksien mukaan kentältä tulevan tarpeen pohjalta.

Haastavinta monipuolisessa työssäni on ajankäytön organisointi nopeasti vaihtuvien tilanteiden ja aikataulujen keskellä. Myös kova kilpailu alan eri toimijoiden välillä tuo mukavasti lisähaastetta myyntiin ja markkinointiin. Työssäni nautin eniten tällä hetkellä asiakkaiden kanssa yhteistyön tekemisestä ja sen pohjalta oman sekä yrityksen toiminnan kehittämisestä. Olen erittäin kiitollinen saadessani toimia laadukkaiden tuotteiden parissa ja edistää sitä kautta alan kehittymistä käyttäjä- ja ympäristöystävällisemmäksi."

 

 

Korkein luottoluokitus 2022

Korkeimman luottoluokituksen AAA saa Suomessa vain 2,7 % yrityksistä. Myöntäjä Bisnode.

Lue lisää

Teknisen kaupan myyntiehdot

Noudatamme teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja.

Lue lisää

Rinki

Tammiholma Oy on mukana Rinki - pakkauskierrätysjärjestelmässä

 

Lue lisää