Koneet siivoukseen ja kiinteistönhoitoon

 
 


Tennant on maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouskoneiden valmistaja, jonka valikoima kattaa niin pienet laitosimurit kuin myös suuret ulko- ja sisätilojen lakaisu- ja yhdistelmäkoneet. Ensimmäiset Tennant -siivouskoneet tulivat Suomeen jo 1960-luvulla. Tennantin yhdistelmäkoneet ovat saaneet maailmalla suurta huomiota täysin pesuaineettomana vaihtoehtona. Lisäksi valikoimaan kuuluvat Columbus siivouskoneet ja liukuporraspesurit. Uusimpana tuoteryhmänä tähän kategoriaan ovat paikkansa löytäneet erittäin tehokkaat EXCENTR lattianhoitokoneet. EXCENTR koneiden teho perustuu 2800 värähtelyliikkeeseen minuutissa. Tammiholman vuokrapalvelu toimittaa koneita niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseenkin käyttöön. Käyttövuokramaksu sisältää yleensä myös huoltopalvelun. Tammiholman oma huolto ja nopea varaosapalvelu takaavat koneille vuosien keskeytyksettömän toimivuuden.
 
   

Koneet rakennuksille ja teollisuuteen

 
   
Rakennuskoneet sisältävät PullmanErmator rakennusimurit ja ilmanpuhdistajat, Kiekens teollisuusimurit sekä Columbus hiomakoneet. Contec betonirouhimet ja sinkopuhaltimet ovat tarkoitettu kovien lattiapintojen kuten betoni- ja teräspintojen rouhimiseen ja sinkopuhaltamiseen sekä esim. maalipintojen, sementtiliimojen ja tiemerkintöjen poistoon. Asiakkaina ovat konevuokraamot, rakennusliikkeet ja teollisuus.  
   

Työympäristötuotteet

 
Tammiholma tuo maahan ja myy Plymovent pakokaasunpoistolaitteita ja järjestelmiä kaikille ajoneuvoille ja työkoneille.  Työympäristötuotteiden asiakaskuntaa on myös hitsaava teollisuus ja tuotteita ovat keskipakopuhaltimet, kohdepoistoletkustot, pölynpoistolaitteet, hitsaussavujen suodatuslaitteistot sekä öljysumusuodattimet. Lisäksi maahantuomme ja myymme Kiekens keskusimurijärjestelmiä teollisuuteen.  
   

Sisustustuotteet

 
Tammiholma Oy:n kuluttajatuoteosasto maahantuo ja markkinoi sisustustuotteita kylpyhuoneisiin ja muihin kodin tiloihin. Pääjakelukanavina toimivat K-Rauta, Kodin Terra, Prisma ja Bauhaus. Tunnetuimmat yhteistyökumppanimme ovat mm. Artweger (AUT), jonka valmistamat kuivaustelineet ovat tuttuja niin yksityiskodeissa kuin ammattisiivouspuolella. Näiden laatumerkkien lisäksi markkinoiltamme löytyy suuri valikoima erilaisia laadukkaita sisustustuotteita oman TAMMIHOLMA -tuotemerkin alta. Tavoitteenamme on tuoda markkinoillemme laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintatasoon.  

 

Korkein luottoluokitus 2022

Korkeimman luottoluokituksen AAA saa Suomessa vain 2,7 % yrityksistä. Myöntäjä Bisnode.

Lue lisää

Teknisen kaupan myyntiehdot

Noudatamme teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja.

Lue lisää

Rinki

Tammiholma Oy on mukana Rinki - pakkauskierrätysjärjestelmässä

 

Lue lisää