Tervetuloa Tammiholma Akatemiaan


Akatemiassa pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä, jonka avulla saat kaiken irti omistamistasi tuotteista. Pikakurssi: Näin pienennät siivouskoneiden huoltokustannuksia


Vinkkejä sinulle, joka haluat vähentää turhista huoltokustannuksista koostuvia laskuja. Opit ehkä jotain uutta imuristasi ja yhdistelmäkoneistasi. Lyhyiden videoiden avulla voit myös kouluttaa henkilökuntaasi käyttämään laitteita paremmin.


Excentr-menetelmä tutuksi


Jos omistat jo jonkin Excentr-koneista, hyvä! Täältä saat vinkkejä siihen, miten monipuolisesti voit laitetta käyttää ja miten saat parhaita tuloksia aikaan. Jos Excentr-menetelmä ja koneet eivät ole sinulle vielä kovin tuttuja, voit katsoa tämän kurssin videoilta muun muassa miten paksun vahakerroksen saa helposti pois aivan seinän vierestä. Valmistaudu muuttamaan käsityksiäsi perinteisistä siivousmenetelmistä.


SIIVOUSKONEET: Kohde kuin kohde, vai onko niillä eroa?


Historialliset kohteet
Liikuntatilat
Parkkihallit
Toimistot


Joka paikassa, missä ihmiset työskentelevät tai asuvat, siivotaan. Tai ainakin pitäisi siivota. Ammattilaiset tietävät, että jokainen kohde ja kohdetyyppi on erilainen. Esimerkiksi sairaaloiden siivous on jokseenkin erilaista kuin paperitehtaiden. Tällä Tammiholma Akatemian kurssilla käydään läpi eri kohdetyyppien haasteita siivouskoneiden näkökulmasta ja opit, miten nämä haasteet ja ominaisuudet selätetään.