Keskusimurijärjestelmät teollisuuteen

Kodin sisustustuotteet

Tammiholma Oy:n sisustusosasto maahantuo ja markkinoi tuotteita kylpyhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin. Sisustusosaston tuotteita löydät seuraavilta jälleenmyyjiltämme: K-Rauta, Bauhaus, RTV, Prisma ja muut alan erikoisliikkeet. Tuotteet löytyvät myös verkosta: k-rauta.fi, bauhaus.fi, netrauta.fi, taloon.com ja lvi-tarvikkeet.net.

Lue lisää

Ajankohtaista

MiniClean messut Seinäjoella

11.04.2018

Tämän vuoden ensimmäinen MiniClean puhtausalan tapahtuma järjestetään Seinäjoella torstaina 12.4. Tammiholma on totutusti mukana myös tällä kertaa.

Lue lisää
Tammiholman sisustus poistomyynti

13.12.2017

Sisustusoutlet.fi toimii Tammiholman maahantuomien tuotteiden poistomyymälänä.

Lue lisää
Seinäjoelle aluekonttori

30.08.2017

Tammiholma avaa viidennen konttorin Seinäjoelle

Lue lisää

Tuoteluettelot

Siivouskoneet

Tennant on maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouskoneiden valmistaja, jonka valikoima kattaa niin pienet laitosimurit kuin myös suuret lakaisukoneet- ja yhdistelmäkoneet. Ensimmäiset Tennant -siivouskoneet tulivat Suomeen jo 1960-luvulla. Tennantin yhdistelmäkoneet ovat saaneet maailmalla suurta huomiota täysin pesuaineettomana vaihtoehtona.

Lue lisää

Rakennusimurit

PullmanErmator rakennusimurit on suunniteltu ammattikäyttöön ja soveltuu rakennustyömaille ja saneerauskohteisiin. Mallistosta löytyy oikeat rakennusimurit myös asbestitöihin. Rakennusimureiden lisäksi PullmanErmator valmistaa myös esimerkiksi ilmanpuhdistimia ja alipaineistajia. Kiekens HEPA-suodattimella varustetut rakennusimurit / teollisuusimurit poistavat tehokkaasti kuivaa pölyä esim. betonipölyä.

Lue lisää