Siivouskoneet

Tennant on maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouskoneiden valmistaja, jonka valikoima kattaa niin pienet laitosimurit kuin myös suuret lakaisukoneet- ja yhdistelmäkoneet. Tennantin yhdistelmäkoneet ovat saaneet maailmalla suurta huomiota täysin pesuaineettomana vaihtoehtona. Tuomme maahan ja myymme Tennantin lisäksi Columbus siivouskoneita ja Adlatus yhdistelmäkonerobotteja.

Lue lisää

Rakennuskoneet

Rakennuskoneet sisältävät PullmanErmator rakennusimurit ja ilmanpuhdistajat, Kiekens teollisuusimurit sekä Columbus hiomakoneet. Contec betonirouhimet ja sinkopuhaltimet ovat tarkoitettu kovien lattiapintojen kuten betoni- ja teräspintojen rouhimiseen ja sinkopuhaltamiseen sekä esim. maalipintojen, sementtiliimojen ja tiemerkintöjen poistoon. Asiakkaina ovat konevuokraamot, rakennusliikkeet ja teollisuus.

Lue lisää

Teollisuusimurit Keskusimurijärjestelmät

Maahantuomme ja myymme CDust ja Kiekens keskusimurijärjestelmiä teollisuuteen. Tyypillisimmät keskusimurijärjestelmätoimitukset ovat olleet betonielementtitehtaita, voimalaitoksia ja metalliteollisuuden yrityksiä.

Lue lisää

Kohdepoistolaitteet

Maahantuomme, suunnittelemme ja myymme Plymovent kohdepoistojärjestelmiä teollisuuden tarpeisiin.  Plymovent tuotteita ovat hitsaussavujen kohdepoistolaitteet kuten suodatusjärjestelmät, keskipakopuhaltimet, kohdepoistoletkustot, pölynpoistolaitteet sekä öljysumun suodatusjärjestelmät. 

Lue lisää

Pakokaasunpoistolaitteet

Tammiholma tuo maahan ja myy Plymovent pakokaasunpoistolaitteita ja järjestelmiä kaikille ajoneuvoille ja työkoneille. Tuomme maahan ja myymme myös saksalaisia Norreksen pakokaasuletkuja kilpailukykyiseen hintaan lyhyellä toimitusajalla.

Lue lisää

Kodin sisustustuotteet

Tammiholma Oy:n sisustusosasto maahantuo ja markkinoi tuotteita kylpyhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin. Sisustusosaston tuotteita löydät seuraavilta jälleenmyyjiltämme: K-Rauta, Bauhaus, RTV, Prisma ja muut alan erikoisliikkeet. Tuotteet löytyvät myös verkosta: k-rauta.fi, bauhaus.fi, netrauta.fi, taloon.com ja lvi-tarvikkeet.net.

Lue lisää

Ajankohtaista

Mietitkö koskaan puhtaan ilman arvoa?

08.08.2019

Me mietimme. Yli 50 vuotta olemme tehneet työtä varmistaaksemme työympäristöihin puhdasta ilmaa. Toimitamme laadukkaita tuotteita suojaamaan hitsaajianne ja muita lähellä työskenteleviä henkilöitä vaarallisten hitsauskaasujen hengittämiseltä. Meillä on laaja valikoima poisto- ja suodatusjärjestelmiä kokeneen suunnittelutyön ansiosta.

Lue lisää
Uusi toimipiste Palokassa

05.08.2019

Jyväskylän toimipiste on muuttanut 1.8 2019 Palokkaan

Lue lisää
Adlatus CR700 yhdistelmäkonerobotti

29.03.2019

Edistyksellistä teknologiaa hyödyntävä yhdistelmäkonerobotti marketteihin, lentokentille, sairaaloihin ja teollisuuteen.

Lue lisää

Tuoteluettelot