Yhdistelmäkoneet ammattilaisille

Tennant on maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouskoneiden valmistaja, jonka valikoima kattaa niin pienet kuin ajettavatkin yhdistelmäkoneet. Panosta ympäristöön – valitse Tennant ec-H2O.

Tennantin innovaatio – aktivoitu vesi – on saavuttanut suuren suosion niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin. Tennant ec-H2O yhdistelmäkoneiden sisäänrakennettu moduuli muuntaa veden sähköiseen muotoon, joka toimii tehokkaana puhdistusaineena. Keksintö jonka avulla puhtaanapidossa voidaan säästää… myös ympäristöä. Pois jäävät myös haitat, jotka aiheutuvat kemikaalien valmistuksesta, kuljetuksesta, varastoinnista ja pakkausten hävittämisestä.

Ympäristöystävällinen ja tehokas yhdistelmäkone

Tennant ec-H2O yhdistelmäkone käyttää vettä noin 70 % vähemmän kuin perinteinen kone. Tankillisella pääsee jopa 1,5 tuntia ilman välitankkauksia, joten ajan säästö on melkoinen. Ergonomisten ja tehokkaiden Tennant ec-H2O yhdistelmäkoneiden käyttö on erittäin helppoa, koska kemikaaleja ei tarvita. Koneiden säiliöön otetaan vain pelkkää vettä. Pelkällä vedellä peseminen tarkoittaa myös sitä, että koneita käyttävää henkilöstöä ei tarvitse opastaa aineiden käytössä. Yliannostuksesta tai aineiden väärinkäytöstä aiheutuvat haitat poistuvat – kustannuksia säästyy monella taholla. Tennantin yhdistelmäkoneista löydät myös roskakaukalollisen T300 mallin keräävällä harjalaitteella. Valitsemalla Tennant ec-H2O yhdistelmäkoneen panostat laatuun ja samalla teet valinnan ympäristön puolesta.

Uutuus teknologiaa

ec-H20 NanoClean® -menetelmästä uudemman version hyödyntäen nanoteknologiaa. ec-H20 NanoClean® jatkaa Tennant Companyn kehitystrendiä tarjoten entistä toimivamman ratkaisun samalla kustannuksia säästävillä eduilla kuin alkuperäinen ec-H20. Sähköisesti muunneltu vesi tuotetaan koneen sisään rakennetulla laitteella, joka tuottaa miljoonia mikroskooppisen pieniä kuplia, ns. nanokuplia.

Tutustu myös lakaisukoneisiin tai lattianhoitokoneisiin

ec-H20 NanoClean®

Tennantin kehittämä ec-H20 NanoClean® teknologia muuntaa veden myrkyttömään elektronisesti varautuneeseen muotoon jolla voidaan korvata pesuaineita ja näin säästetään rahaa, luontoa ja vähennetään pakkausjätettä.

Lue lisää