Näin voit suodattaa hitsaussavut energiatehokkaasti

24.10.2022

 

Nyt puhutaan energiansäästöstä sekä lompakon, vallitsevan tilanteen että vastuullisuuden näkökulmasta. Listasimme uutiskirjeessämme muutamia yleisiä teollisuuden energiansäästövinkkejä, jotka varmasti konkretisoituvat jo monessa yrityksessä. Erityisesti metalliteollisuuden turvallisemman työympäristön ja hitsaussavun poiston näkökulmasta tässä vielä yleisimpiin listoihin yksi energiansäästövinkki:

Mieti, mitkä laitteet ovat päällä silloin, kun työtilassa ei tehdä töitä. Onko joku turhaan päällä? On selvää, että energiaa kuluttavat laitteet on hyvä sammuttaa, kun niitä ei käytetä, jos se vain on mahdollista. Manuaalista laitteiden sammutusta ja ohjausta parempaa on, jos tämä voidaan automatisoida. Tämä onnistuu energiatehokkaasti esim. Plymovent MultiDustBank hitsaussavun suodatusjärjestelmässä kierrättämällä suodatettu ilma takaisin sisätiloihin. 

Lue alla olevasta painikkeesta lisää MultiDustBankin kahdesta energiansäästöominaisuudesta ja siitä, miten valitaan juuri omaan työtilaan sopivan kokoinen hitsaussavun suodatusjärjestelmä.