Vie I-Mop yhdistelmäkoneesi suorituskyky uudelle tasolle!

07.02.2024

Nyt saat Suprashine timanttilaikat sekä vetoalustat I-Mop XL ja I-Mop XXL yhdistelmäkoneisiin edullisesti suoraan Tammiholmalta. Lue lisää Suprashine-laikoista täältä.

 

 

Saat I-Mop yhdistelmäkoneestasi huomattavasti enemmän irti, kun päivität I-Mop vetoalustasi tavallisiin pyöreisiin vetoalustoihin:

  • Pyöreät vetoalustat ovat huomattavasti perinteisiä vetoalustoja edullisempia.
  • Ne mahdollistavat tehokkaampien pesulaikkojen käytön.
  • Pyöreiden vetoalustojen väliin ei jää ylimääräistä rakoa, jolloin pesuleveys on suurempi ja pesujälki on tasaisempi. 

 

Jos hankit I-Mopiisi lisäksi Suprashine -timanttilaikat:

  • Saat kokonaan pyöreät laikat, jotka kestävät pidempään.
  • Hyödyt laajemmasta valikoimasta. Löydät Suprashine-valikoimasta laikat useampaan kohteeseen ja työhön: karkeudet väliltä 400-8000.
  • Et tarvitse erikseen erikoislaikkoja.
  • Hinta on huomattavasti alkuperäisiä laikkoja edullisempi.
  • Pääset siivoamaan tehokkaammilla laikoilla, joissa on enemmän ja terävämpiä timantteja. 

 

Hanki siis uudet vetoalustat ja Suprashine-timanttilaikat 9" (I-Mop XL) ja 11" (I-Mop XXL) kaikilla karkeuksilla suoraan Tammiholmalta. 

 

 

Näin käytät Suprashine -timanttilaikkoja

 

Suprashine timanttilaikat jaetaan kahteen ryhmään: Suprashine REGULAR ja Suprashine HIGH PERFORMANCE. REGLUAR-laikkoja ovat punainen, valkoinen, keltainen, vihreä ja hopea. HIGH PERFORMANCE-laikkoihin kuuluvat puolestaan oranssi, sininen ja pinkki. REGULAR sarja vastaa esim. Twisterin timanttilaikkasarjaa, mutta eroaa timanttien laadussa, lukumäärässä ja karkeuksissa keltaisen ja vihreän laikan osalta. HIGH PERFORMANCE - tai tuttavallisemmin HP-timanttilaikat ovat puolestaan REGULAR laikkoja agressiivisempia työvälineitä. HP laikka voi kestää jopa 60.000 m2 työskentelyä ennen kuin se pitää vaihtaa uuteen. Koska laikkoja ei ole hinnalla pilattu, työskentelet Suprashine timanttilaikoilla siis edullisemmin ja pidempään. HP-timanttilaikoissa käytetyt timantit ovat myös tiheämmässä, jolloin valmistaja lupaa lattialle enemmän kiiltoa.

Kaikissa Suprashine timanttilaikoissa laikan karkeus on painettu laikan takapuolelle, mikä vähentää väärinkäsityksiä. Suprashine-laikoissa hinnat ovat johdonmukaisia, eli esim. kaikilla REGULAR-sarjan 17" laikoilla on sama hinta väristä riippumatta. 

PUNAINEN (K400) Jos lika on pinttynyt epoksi-, marmori- tai mosaiikkibetonilattiaan, et saa sitä puhtaaksi millään muulla laikalla. Punaisella laikalla siis syväpuhdistat lattiat, jolloin lattiamateriaalin alkuperäinen sävy tulee esiin. Kun olet käyttänyt tätä laikkaa, lattia jää huokoiseksi, jolloin jatkokäsittely hienommalla timanttilaikalla on välttämätön.

VALKOINEN / ORANSSI (K800) Tämä on yleisin ja monikäyttöisin laikka lähes kaikkien kovien lattiapintojen ensipuhdistukseen. Lähes kaikkien käsittelemättömien, pinttyneiden lattiapintojen puhdistus on turvallista aloittaa tällä laikalla. Tiedosta myös, että laikka vie mennessään pinnoitetta, eli esim. parkettilattia on käytön jälkeen lakattava uudestaan. Kun olet puhdistanut likaisen lattian tällä laikalla, suositellaan ylläpitosiivoukseen K1800/K3500/K8000 timanttilaikkaa. Vaativissa kohteissa laikkaa käytetään myös ylläpitosiivoukseen, se jättää lattiapinnan matalakiiltoiseksi.

KELTAINEN / SININEN (K1800) Ylläpitosiivouslaikka kaikille käsitellyille (keltainen K1800) ja käsittelemättömille (sininen K1800) lattioille, johon lika ei vielä ole pinttynyt. Voit puhdistaa tällä laikalla käsitellyt, vahatut ja lakatut lattiat poistamatta kuitenkaan pinnoitetta. Tämän laikan jälkeen lattia on puhdas ja keskikiiltoinen, eli laikka on oikea valinta haastaviin kohteisiin, missä ei haeta maksimaalista kiiltoa, kuten teollisuuden epoksilattiat ja julkisen tilan muovimatto. Vinkki: kun haluat ajaa ohituskaistaa ja kiillottaa esim. kaupan mosaiikkibetonilattian nopeasti, valitse tämän laikan kanssa UHS-kone.

VIHREÄ / PINKKI (K3500) Yleisin ja pitkäkestoisin laikka ylläpitosiivoukseen julkisissa tiloissa, käsitellyille (vihreä K3500) ja käsittelemättömille (pinkki K3500) lattioille. Jos sinulla on uusi lattiapinta, aloita siivous aina tällä laikalla. Tällä laikalla saat lattian pidettyä puhtaana ja korkeakiiltoisena. 

HOPEA (K8000) Käytä tätä hienojakoisinta laikkaa vahattujen lattioiden tai korkeakiiltoisen posliinilattian ylläpitosiivoukseen. Laikka ei vie vahaa pois vahatuilta lattioilta, minkä vuoksi vahapinta kestää pidempään ja lattia saa todella korkean kiiltoasteen.

Jos tarvitset apua oikean laikan valinnassa, voit kurkata apua Suprashine-timanttilaikkataulukosta tai kysyä suoraan meiltä!

 

 

Ylläolevalla videolla näytetään käytännössä, miten I-Mop voidaan viedä uudelle tasolle vetoalustojen ja Suprashine-timanttilaikkojen avulla ja mihin kaikkeen I-Mop 2.0 sitten pystyy. 

 

Ota yhteyttä:

 

Antti Kärkkäinen
Myynti Etelä- ja Keski-Suomi
040 664 6545
antti.karkkainen@tammiholma.fi

 

Eero Puro
Myynti Etelä- ja Keski-Suomi
040 748 6068
eero.puro@tammiholma.fi

 

Miika Huhtala
Myynti Länsi-Suomi
0400 770 295
miika.huhtala@tammiholma.fi

 

Mika Jaara
Myynti Pohjois-Suomi
040 621 6789
mika.jaara@tammiholma.fi

 

Vesa Korvola
Myynti Länsi-Suomi
040 088 2078
vesa.korvola@tammiholma.fi