UUTUUS SupraShine timanttilaikat

03.11.2021

 

Saat meiltä nyt uudet SupraShine timanttilaikat, joiden avulla päivittäissiivous esim. marketeissa ja ostoskeskuksissa tulee muuttumaan. Kokeile SupraShine laikkoja kymmenen päivän ajan ja huomaa ero aiempaan. Lue alta tarkemmin, miksi vaihtaminen kannattaa ja katso ennen näkemätön laikkataulukko täältä. Taulukosta näet suoraan, mitä laikkaa voit millekin lattiapinnalle käyttää missäkin tilanteessa. Jos et ole kuitenkaan varma, kysy meiltä lisätietoja.

 

Miksi valitsisin SupraShinen High Performance laikan?
 

1) Edullisuus SupraShine laikka on listahinnaltaan edullisempi, kuin markkinoilla olevat vastaavat laikat. Se myös kestää 25 % pidempään, jolloin laikkoja ei tarvitse ostaa yhtä usein. Lisäksi hinnasto on selkeä, eri väreillä ei ole eri hintoja, vaan kaikki saman sarjan laikat ovat saman hintaisia.

2) Kestävyys Markkinoilla olevilla timanttilaikoilla siivotaan yleensä noin 20.000-45.000 m2 ennen kuin ne pitää vaihtaa uusiin. SupraShinella vastaava luku on 50.000-60.000 m2. Tilausvälit ovat pidempiä, jolloin myös pakkausmateriaaleja kuluu vähemmän. 

3) Kiiltävämpi lopputulos Valmistajan mukaan huomaat eron lattiassa, kun olet käyttänyt SupraShinea 10 päivää. Parempilaatuiset sekä tiheämmässä olevat timantit saavat lattiaan entistä enemmän kiiltoa, mikä ilahduttaa sinun lisäksi myös asiakastasi!

 

Timanttilaikoista tarkemmin täällä:

SupraShine High Performance timanttilaikat

SupraShine Regular timanttilaikat