Peruspese toimiston PUR-lattia noin seitsemässä minuutissa

25.06.2024

 

Toimistoissa ja rappukäytävissä tapaa toisinaan PUR-lattioita, joita ei tarvitse vahata ja joiden kanssa ei saa olla liian kovakourainen, että ne säilyvät hyvänä pitkään. Vaikka PUR-lattiaa pestäisiin koneellisesti säännöllisesti, lika voi alkaa pinttyä, jolloin aletaan kaivata 1-2 kertaa vuodessa tapahtuvaa peruspesua. 

 

Säästä aikaa EXCENTR-lattianhoitokoneilla
 

Peruspesuaikataulut voivat toisinaan olla tiukkoja, joten sinua saattaa kiinnostaa, miten työn saisi tehtyä aikaa säästäen, mutta luonnollisesti laadusta tinkimättä. Meidän kokemuksemme perusteella parhaan tuloksen tällaisissa tilanteissa tarjoilevat EXCENTR-lattianhoitokoneet. Kuten yllä olevassa videossa näytämme, peruspesimme 20 neliömetrin kokoisen huoneen noin seitsemässä minuutissa.

EXCENTR-lattianhoitokoneet ovatkin ylivoimaisesti nopein ratkaisu peruspesuihin. Tämän toimiston peruspesuun käytimme EXCENTR40-25B lattianhoitokonetta, jossa oli puhdasvesisäiliö, melamiinilaikkaa sekä SPRINTUS ARTOS vesi-imuria. Lattianhoitokone oli akkukäyttöinen, jolloin esim. pistorasiattomassa porraskäytävässä työskentely helpottuisi entisestään.

Pesimme lattian täysin ilman kemikaaleja ja pesuaineita. Nelikulmaisen pesupään ansiosta emme tarvinneet muita työkaluja, vaan samalla laitteella pystyimme käsittelemään myös seinänvierustat ja huoneen nurkat. Kun pinttynyt lika oli irrotettu, likavesi imuroitiin vesi-imurilla. Koko tähän näytökseen meiltä meni hosumatta aikaa noin seitsemän minuuttia. 

Miten paljon aikaa sinä voittaisit Excentr-lattianhoitokoneella?

Antti Kärkkäinen
Myynti Etelä- ja Keski-Suomi
040 664 6545
antti.karkkainen@tammiholma.fi

 

Eero Puro
Myynti Etelä- ja Keski-Suomi
040 748 6068
eero.puro@tammiholma.fi

 

Miika Huhtala
Myynti Länsi-Suomi
0400 770 295
miika.huhtala@tammiholma.fi

 

Mika Jaara
Myynti Pohjois-Suomi
040 621 6789
mika.jaara@tammiholma.fi

 

Vesa Korvola
Myynti Länsi-Suomi
040 088 2078
vesa.korvola@tammiholma.fi