Paljon käytettyjä yhdistelmäkoneita alkaen 1.000 €

17.03.2022

 

Kiinnostavatko käytetyt siivouskoneet? Tällä hetkellä varastossamme on hyvä valikoima laadukkaita Tennant yhdistelmäkoneita. Tarkasta tämän hetkinen valikoima tämän linkin takaa tai kysele kohteeseesi sopivaa ratkaisua myynnistämme. Tällä hetkellä käytetyt koneet ovat erittäin kysyttyjä, joten kaikki vaihtoehdot eivät välttämättä kerkeä nettisivuille asti. Hintataso täysin huolletuille vaihtokoneille alkaa noin 1.000 €:sta (alv 0 %). 

 

Miksi hankkisin käytetyn siivouskoneen?

 

Käytetty siivouskone on oiva valinta esimerkiksi siinä tilanteessa, että kone halutaan heti käyttöön. Nopeusetu tulee tietenkin kyseeseen siinä tilanteessa, jos vastaava kone jouduttaisiin tilaamaan uutena tehtaalta. Tammiholma huoltaa ja tarkastaa kaikki käytetyt siivouskoneet, ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Vaihdamme myös akut uusiin. Käytetyn siivouskoneen ostaessasi saat siis varmasti toimivan ja pitkäikäisen laitteen. 
 

Käytetyn siivouskoneen hankintaan on tietenkin myös taloudellinen syy. Se on luonnollisesti edullisempi, kuin uusi. Kun uusiokäytössä olevan siivouskoneen kyljessä lukee Tennant, tarkoittaa se kestävyyttä ja laatua. Tennant esimerkiksi lupaa säiliöilleen jopa 10 vuoden takuun. Isot ja helposti irrotettavat letkut ovat syynä siihen, että myymme käytettyjä Tennant yhdistelmäkoneita eniten rakennussiivoukseen sekä varastojen ylläpitosiivoukseen. Koneet eivät tukkeudu, vaan tekevät puhdasta jälkeä haastavissakin ympäristöissä. 

 

Tee hyvä teko ympäristölle

 

Olemme kaikki nähneet dramaattisia kuvia maailman meristä muovilauttoineen sekä lukeneet uutisen toisensa jälkeen jätevuorista, ympäristökatastrofeista sekä ilmastonmuutoksesta. Kukaan ei tietenkään voi Hollywood-elokuvien opetusten vastaisesti pelastaa maailmaa yksin, vaan pienistä puroista syntyy suuri joki. Jokainen meistä voi siis tehdä pieniä, hyviä tekoja, joilla isossa mittakaavassa on merkitystä.

 

Ihmiset kierrättävät ja uudelleen käyttävät jo vaikka minkälaisia tavaroita; toimistotarvikkeita, vaatteita, autoja sekä leluja. Listaan voidaan lisätä myös siivouskoneet, sillä etenkin laadukkaat, pitkäikäisiksi tarkoitetut siivouskoneet kestävät hyvin kulutusta ja aikaa. Ostamalla käytetyn siivouskoneet vähennät päästöjä jätehuollon ja tuotannon osalta. Lisäksi saat itsellesi hyvän mielen, sillä olet tuottanut siltä päivältä oman pisarasi pieneen puroon. 

 

Nopeasti vaihtuva valikoima
 

Kun harkitset käytettyä siivouskonetta, tarkasta varastomme tilanne alla olevan napin takaa tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme. Käytetyt koneet ovat erittäin kysyttyjä, ja ne useimmin kerkeävät löytää jo uuden kodin, ennen kuin saamme ne nettisivuillemme.