Näin Jumbon Specsaversin lattia uudistui kahdessa tunnissa

09.11.2023

 

 

Optikkoyrittäjä Jähja Bapiiri katselee iloisena ympärilleen Jumbon Specsavers -myymälässä. Bapiiri on vuokrannut Tammiholmalta Excentr 40-25 lattianhoitokoneen, jonka avulla hän on saanut myymälän lattian puhdistettua pinttyneestä liasta. Koko myymälän yleisilme on nyt kirkkaampi ja kutsuvampi.

 - Minulta meni näiden tilojen puhdistamiseen yhteensä kaksi tuntia. Pesin ensin myymälätilat aamulla ennen liikkeen avaamista ja muut huoneet liikkeen ollessa jo auki päivällä. Ensimmäisen pesukerran jälkeen jälki oli vielä vähän kirjavaa, mutta toisen kerran jälkeen lattiasta tuli hieno, Jähja kuvailee.  

 

 

Excentr -lattianhoitokoneet soveltuvatkin täydellisesti pienten ja keskisuurten liiketilojen sekä myymälöiden lattioiden entisöintiin. Tällaisissa liiketiloissa kävellään paljon kengät jalassa ja etenkin, jos lattioita ei pestä koneellisesti tasaisin väliajoin, lika pinttyy tiukasti lattiaan. Voisi siis sanoa, että koska lattia on yksi isoimpia alueita myymälässä, sen kunnostaminen saa aikaan jo merkittävän muutoksen.

 - Katso näitä ennen ja jälkeen -kuvia, jotka otin, Jähja innostuu selatessaan puhelintaan, niissä näkyy, miten tumma lattia oli vielä eilen, etenkin tuosta palvelutiskin kohdalta.

 

 

Excentr-lattianpesukoneen teho perustuu epäkeskoon värähtelyliikkeeseen, jonka avulla laikka pääsee irrottamaan likaa myös epätasaisten lattioiden, kuten laatta- ja laminaattilattioiden pienimmistä koloista. Menetelmä on itsessään niin tehokas, että lattioiden pesemisessä ei tarvita lainkaan kemikaaleja, mikä tekee käytöstä myös turvallista.

Turvallista ja helppoa on myös laitteen ohjaaminen. Siihen ei tarvita erillistä koulutusta tai ammattitaitoa, vaikka Tammiholmasta vuokrattaessa käydäänkin asiakkaan kanssa usein nopeasti yhdessä läpi laitteen mahdollisuudet ja perusperiaatteet. Laite lähtee käyntiin vain nappia painamalla, eikä karkaa käsistä, vaikka tekisit mitä. Excentr-lattianhoitokonetta voi ohjata vaikka pikkurillillä. Erityisen kätevää on myös laitteen nelikulmainen muotoilu, jolloin lattian pääsee pesemään myös nurkista ja aivan seinän vierestä.

 - Excentr -lattianhoitokoneiden maahantuojana myymme näitä laitteita ammattisiivousliikkeille, mutta esimerkiksi pienet myymälät eivät tarvitse konetta joka päivä, vaan pari kertaa vuodessa voi riittää pinttyneen lian poistoon. Tämän vuoksi vuokraammekin Excentr-lattianhoitokoneita yrityksille, jotka haluavat entisöidä oman liiketilansa lattian helposti ja edullisesti, summaa siivouskoneiden myyntipäällikkö Antti Kärkkäinen Tammiholmasta.

Tästä voit tutustua vuokrattavissa oleviin, liiketilojen puhdistamiseen soveltuviin Excentr -lattianhoitokoneisiin:

Excentr 55-35

Excentr 40-25 lattianhoitokone

Sprintus Artos veden ja lian imurointiin lattialta