Markkinoiden valovoimaisimmat peilikaapit - esittelyssä Elma ja Parma

13.05.2020

 

Käy tutustumassa uutuuspeilikaappeihimme Elmaan ja Parmaan. Alla kerromme, miksi mielestämme yksiovinen Elma ja kaksiovinen Parma ovat loistavia vaihtoehtoja seuraavaan projektiisi.

 

1. Täydellinen työvalo meikkaamiseen ja parranajoon

Peilikaapit valaisevat kaikilta neljältä sivulta, jolloin kasvoihin ei jää varjokohtia. Tämä on täydellinen työvalo kaikkiin tarkkuutta vaativiin toimenpiteisiin, kuten meikkaamiseen tai parranajoon. 

 

2. Optimaalinen värilämpötila

Elma ja Parma peilikaappien Kelvin arvo on 4200 K. Tämä melkein päivänvaloa vastaava neutraalin valkoinen värilämpötila on omiaan piristämään väsyneitä silmiä aamulla. Toisaalta epäsuora valo ei rasita silmiä illalla ennen nukkumaanmenoa.

 

3. Suuri valoteho

Nykyään lampun ostoperusteena käytetään usein lumen-arvoa, joka kertoo siis lampun valotehosta. Elma peilikaapin lumen-arvo on 2600 lm ja Parman 3300 lm. Kaappien sivuille ja eteenpäin suuntautuvat valot riittävät jopa yksin valaisemaan pienen wc-tilan. Lisäksi valo heijastaa hiukan kaapin takana olevaan seinään korostaen sen pintaa tunnelmallisesti. 

 

4. LED-valaisimia ei tarvitse vaihtaa

PItkäikäiset LED-valaisimet kestävät normaalissa käytössä jopa 20.000 tuntia. Ne säilyttävät valaisutehonsa hyvin, eivät sisällä elohopeaa tai muita ympäristömyrkkyjä ja käyttävät vähemmän sähköä.

 

5. Ei häiritseviä jälkiä peiliin

Peilikaapeissa ei ole erillisiä kahvoja tai vetimiä, vaan kaappi avataan ovien alareunoista. Tällöin itse peiliin tai muihin näkyviin osiin ei muodostu häiritseviä sormenjälkiä tai muita tahroja.

 

 

Sivuiltamme löydät tarkemmat kuvat sekä tekniset tiedot tuotteista. Tutustu uutuusmalleihimme ja kysy lisää allekirjoittaneelta.

Tästä linkistä lisätietoja Elma-peilikaapista

Tästä linkistä lisätietoja Parma-peilikaapista

 

Ystävällisin terveisin,

TAMMIHOLMA OY

Timo Tynkkynen