Rakennusimurit rakennustyömaalle ja remonttiin

Pullman Ermator ja Starmix ovat maailman eniten myydyimpiä siivouspölynimureita ammattilaisille.

Starmix ISC H-1625 rakennusimuri on suunniteltu ammattikäyttöön, kun tarvitaan luotettava ja pieni imuri. Vakio-ominaisuuksiin kuuluu automaattinen käynnistys sekä automaattinen suodattimen ravistus. Imuri on kevyt käsitellä ja se on varustettu HEPA H-14 suodattimella. Imurointijätteet kerätään monikerrospussiin.

Rakennusimurit monipuolisilla ominaisuuksilla

Starmix ISC H-1625 rakennusimurissa on 5 m (ø 35 mm) imuletku, käsiputki, lattiasuulake, kuminen kartiosuulake sekä pistotulppa sähkötyökonetta varten.

Pullman Ermator S13/S26/S36 ovat hiljaisia ja tehokkaita rakennusimureita. Imureissa käytetään Longopackia, eli muovisäkkiä. Tämä tarkoittaa sitä, että pölypussi suljetaan ennen kuin se irrotetaan rakennusimurista, jolloin käyttäjä ei altistu pölylle. Imurit sisältävät varustesarjan.

Kiekens HEPA-suodattimella varustetut rakennusimurit poistavat tehokkaasti kuivaa pölyä esim. betonipölyä. Kiekens on laatutuote, jota on valmistettu jo yli 100 vuotta. Imurit sisältävät vakiovarustesarjan.

Asbesti-imurit H-luokasta

Löydät valikoimastamme myös laadukkaat asbesti-imurit. Pullman Ermatorin H-luokan imurit S13, S26, S36  soveltuvat myös asbestipölylle (AFS 2006:1) ja kvartsipölylle. H-luokka hyväksyntä on voimassa  (TUEV DIN EN 60335-2-69:2015-07 Annex AA) alkuperäisillä hieno- ja Hepa-suodattimilla. Myös Starmix ISC H-1625 ja Kerstarin KV10/1 H-luokkaimureilla voidaan imuroida esimerkiksi asbestia, hienojakoista kvartsia, karsinogeeneja sekä erittäin aktiivisia farmaseuttisia tuotteita. Tutustu valikoiman asbesti-imureihin ja lue lisätietoa koneiden kansainvälisistä luokitusstandardeista sivuiltamme.