Rakennusimurit rakennustyömaalle ja remonttiin

Pullman Ermator on maailman eniten myydyimpiä siivouspölynimureita ammattilaisille.

S25 rakennusimuri on suunniteltu ammattikäyttöön, kun tarvitaan luotettava ja pieni imuri. Vakio-ominaisuuksiin kuuluu automaattinen käynnistys sekä automaattinen suodattimen ravistus. Imuri on kevyt käsitellä ja se on varustettu HEPA-suodattimella. Imurointijätteet kerätään TH25-monikerrospussiinm paperipussiin tai muovisäkkiin.

Rakennusimurit monipuolisilla ominaisuuksilla

S25 rakennusimurissa on 5 m (ø 38 mm) imuletku, käsiputki, lattiasuulake, pölysuulake sekä pistotulppa sähkötyökonetta varten. Pullman Ermator S13/S26/36 ovat hiljaisia ja tehokkaita rakennusimureita. Imureissa käytetään Longopackia, eli muovisäkkiä. Tämä tarkoittaa sitä, että pölypussi suljetaan ennen kuin se irrotetaan rakennusimurista, jolloin käyttäjä ei altistu pölylle. Imurit sisältävät varustesarjan.

Kiekens HEPA-suodattimella varustetut teollisuusimurit poistavat tehokkaasti kuivaa pölyä esim. betonipölyä. Kiekens on laatutuote, jota on valmistettu jo yli 100 vuotta. Imurit sisältävät vakiovarustesarjan.

Asbesti-imurit H-luokasta

Löydät valikoimastamme myös laadukkaat asbesti-imurit. Pullman Ermatorin H-luokan imurit S13, S26, S36 ja T7500 soveltuvat myös asbestipölylle (AFS 2006:1). H-luokka on hyväksytty (TUEV DIN EN 60335-2-69:2015-07 Annex AA) alkuperäisillä hieno- ja Hepa-suodattimilla. Myös Kerstarin KV10/1 H-luokkaimurilla voidaan imuroida esimerkiksi asbestia, hienojakoista kvartsia, karsinogeeneja sekä erittäin aktiivisia farmaseuttisia tuotteita. Tutustu valikoiman asbesti-imureihin ja lue lisätietoa koneiden kansainvälisistä luokitusstandardeista sivuiltamme.