Rakennusimurit rakennustyömaalle ja remonttiin

Tervetuloa tutustumaan ammattikäyttöön tarkoitettuihin ja aina säädösten sekä asetusten mukaisiin H-luokkaimureihin! Pullman Ermator ja Starmix H-luokkaimurit tarjoavat luotettavan ratkaisun vaativiin pölynpoistotarpeisiin. Olipa kyse sitten rakennustyömaista, teollisuushalleista tai remonttiprojekteista, nämä imurit ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja varmistamaan puhtaan ja terveellisen työympäristön.

 

Miksi valita Pullman Ermator tai Starmix H-luokkarakennusimuri?
 

Luotettava suorituskyky: Pullman Ermator ja Starmix ovat tunnettuja ammattilaistason imureita, jotka tarjoavat erinomaisen imutehon ja tehokkaan pölynkeräyksen kaikenlaisille jätteille ja pölyille.

Tehokas pölynpoisto: H-luokkaimureilla on korkeatasoinen suodatusjärjestelmä, joka varmistaa, että vaaralliset ja haitalliset pölyt pysyvät tehokkaasti imurin sisällä eivätkä pääse leviämään ympäristöön.

Kestävä rakenne: Sekä Pullman Ermator että Starmix rakennusimurit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja niissä on kestävä rakenne, mikä tekee imureista pitkäikäisiä ja luotettavia ammattilaisten työkaluja. Laitteita onkin paljon myös vuokraamokäytössä.

Turvallisuus: Tammiholmasta saat aina voimassa olevien säädösten ja asetusten mukaiset imurit työmaalle. H-luokkaimurit täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka työskentelevät haitallisten pölyjen ja aineiden parissa. Pullman Ermator rakennusimurit alkuperäisillä suodattimilla soveltuvat myös asbestipölylle (AFS 2006:1) ja kvartsipölylle säädösten mukaisesti. H-luokkahyväksyntä on siis voimassa (TUEV DIN EN 60335-2-69:2015-07 Annex AA) alkuperäisillä hieno- ja HEPA-suodattimilla. Myös Starmix H-luokkarakennusimureilla voidaan imuroida esimerkiksi asbestia, hienojakoista kvartsia, karsinogeeneja sekä erittäin aktiivisia farmaseuttisia tuotteita.  

 

Käyttökohteet ja turvallisuus

Rakennusimurimme ovat suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin, kuten rakennustyömaille, teollisuushalleihin ja remonttiprojekteihin. Näiden imurien kestävä rakenne ja korkealuokkainen suodatusjärjestelmä takaavat, että ne suoriutuvat erinomaisesti myös kovassa käytössä. Laadukkaalla rakennusimurilla voidaan imuroida esimerkiksi asetusten mukaisesti käytettynä asbestia, hienojakoista kvartsia, karsinogeeneja sekä muita tuotteita.

 

Tutustu laadukkaisiin ammatti-imureihin

Etsitpä sitten imuria rakennustyömaille, teollisuushalleihin tai muuhun ammattikäyttöön, Pullman Ermator ja Starmix tarjoavat monipuolisia ja luotettavia ratkaisuja. Älä tingi laadusta työssäsi, vaan panosta imuriratkaisuun, joka kestää ja suoriutuu vaativissa olosuhteissa. Tutustu valikoimaamme ja valitse ammattilaisten suosimat imurit, jotka tekevät pölynpoistosta tehokasta ja vaivatonta.