Pakokaasuradat paloautoille ja ambulansseille

Tammiholma on toimittanut automaattisia pakokaasuratoja jo yli 100:lle paloasemalle Suomessa vuodesta 1993.

Alan standardiksi vakiintunut Plymovent VSR on täysin automaattinen pakokaasurata hälytysajoneuvoille joissa on pystysuoraan asennettu pakoputki. Autoille joissa pakoputki sivulla tai takana on luotettavin vaihtoehto joko paineilmatoiminen tai magneettikiinnitteinen Plymovent SBT - rata. 

Automaattinen puhaltimen käynnistysjärjestelmä Plymovent PCU-1000 on luotettavin ja helppokäyttöisin järjestelmä jossa virtausanturit radassa käynnistävät puhaltimen kun auto käynnistetään ja puhallin sammuu kun moottori sammutetaan säädetyn viiveen jälkeen. Ei tarvita epäluotettavia ja kalliita lähettimiä autoihin tai asentaa rajakytkimiä oviin vaan puhaltimen käynti vain kun pakokaasua syntyy. PCU-1000 energiansäästöjärjestelmällä saavutetaan huomattavaa säästöä ja takaisinmaksuaika on lyhyt.

Pakokaasujärjestelmämme on 100% tiivis eikä vuoda pakokaasuja hallitiloihin aiheuttamaan terveysongelmia myöskään muille paloasemalla työskenteleville. Myös kiinteistö pysyy puhtaampana kuin esim. tehostetun ilmanvaihdon järjestelmillä joissa pakokaasua ei oteta talteen heti sen syntylähteestä.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan Teille sopiva kokonaisuus, 25 vuoden kokemuksella!