Hitsaussavun suodatusjärjestelmät

Meillä on kaikkiin hitsauskaasujen siirtomenetelmiin sopivia tuotteita. Toimittamamme järjestelmäratkaisut on suunniteltu laajasta valikoimastamme puhaltimia, ohjauslaitteita ja itsepuhdistuvia suodatusjärjestelmiä. 

Energiansäästöä saadaan mitoittamalla järjestelmä oikean kokoiseksi ja ohjaamalla imuteho sulkupeltiautomatiikan avulla sinne missä sitä tarvitaan. Järjestelmän tehonsäätö toteutetaan yleisimmin paine-eroautomatiikalla ja taajuusmuuttajaohjatulla puhaltimella.

Vuosien aikana saavutetun kokemuksen, korkealaatuisten tuotteiden ja asiakkaiden tarpeisiin sitoutumisen ansiosta voimme toimittaa juuri tarpeisiinne sopivat laitteet. Plymoventin järjestelmään investointi on myös investointi ympäristöön ja tulevaisuuteen.

Katso myös kohdepoistoletkustot

Uuden sukupolven MDB PRO suodatusjärjestelmä

Uusiutunut MDB Control Pro suodatinpuhdistus antaa mahdollisuuden kontrolloida suodatusjärjestelmää uudella tavalla sekä saada tietoa järjestelmästä mitä tapahtuu nyt ja seuraavaksi. Kosketuspaneelin avulla voidaan ohjelmoida viikkoajastus ja järjestelmää voidaan kontrolloida myös etäohjauksella. Vakiona viikkokello helpottamaan järjestelmän ohjausta.

Lue lisää

EDS PRO ilmanpuhdistusjärjestelmä

EDS Pro on vapaasti asennettava ilmanpuhdistusjärjestelmä ilman putkistojen asennusta. Kapasiteetti 9 000 m3/h.

EDS vähentää hitsauksessa syntyviä ilman epäpuhtauksia työympäristön ilmasta. EDS koostuu suodatinyksiköstä, puhaltimesta joka on asennettu äänieristyskoteloon sekä tuloilmayksiköstä jossa on säädettävät ilmanohjaimet ja äänenvaimennin.

Lue lisää