Rakennuskuivain työmaalle

Kotimaisilla DryBoost-tasokuivaimilla täsmäkuivaat kastuneet betoni- ja tiilirakenteet tehokkaasti. Työmaille soveltuva tasokuivain on suunniteltu vahinkosaneerauksen ammattilaisten toiveiden mukaisesti.  

Tämä rakennuskuivain mahdollistaa energiatehokkuuden kuivatessa

DryBoost-tasokuivaimet Mini, Midi ja Maxi lämmittävät tehokkaasti kuivattavaa rakennetta, jolloin lämpö kohdistuu vain halutulle alueelle, eikä haihdu hukkalämpönä huoneilmaan. 

Termostaatin avulla kuivauslämpötila voidaan säätää halutuksi tarpeen ja kuivattavan rakenteen mukaan. Laitteessa ei ole imu- tai poistokanavia, vaan kosteus poistuu laitteesta diffuusioperiaatteella. Suljettu sisäinen kierto takaa hyvän energiatalouden sekä sen, ettei huoneilma sekoitu laitteen prosessi-ilmaan tai päinvastoin. Tämä estää epäpuhtauksien ja pölyn leviämistä sekä parantaa laitteen toimintakykyä ja kestävyyttä.  

DryBoost-tasokuivaimet on kevyitä ja käteviä liikutella kantokahvojen avulla. Tämä rakennuskuivain sopii käytettäväksi myös rinnakkain suuremman pinta-alan saavuttamiseksi. Tammiholmasta saat rakennuskuivaimet suoraan varastosta nopealla toimituksella. 

Tutustu tarkemmin eri kokoisiin vaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin sekä ota yhteyttä