Matonpoistokone

Contec-matonpoistokoneilla poistat vaivattomasti liimattuja lattiapinnoitteita sekä muovimattoja. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä, minkä vuoksi niitä käytetään myös rakennuskonevuokraamoissa.  

Valitse matonpoistokone käyttötarpeesi mukaan

Contec OX -matonpoistokone on edullisin vaihtoehto muovimattojen sekä pinnoitteiden poistoon ja soveltuu satunnaiseen työskentelyyn. Jos puolestaan työstettävää pinta-alaa on paljon ja laitetta tarvitaan säännöllisesti, suosittelemme joko MULE B tai BULL2 -matonpoistokoneita. Molemmissa koneissa on myös ajomoottori siirtoajojen helpottamiseksi. Lisäksi laitteissa on vakiona lisäpainot, jotka irrottamalla koneita on helpompi tarvittaessa kantaa esimerkiksi portaissa.  

BULL2 -matonpoistokone ansaitsee lisämaininnan raskaaseen käyttöön soveltuvana koneena. Suurissa kohteissa se säästää aikaa ja vaivaa, sillä käyttäjän ei tarvitse erikseen suikaloida mattoa, vaan laitteessa oleva sivulta leikkaava terä leikkaa mattoa sivulta samalla kun irrottaa sitä lattiasta. BULL2 -matonpoistokoneeseen saa myös teränkiinnitys-lisälaitteen, johon voidaan kiinnittää mikä tahansa SDS MAX -terä aina piikistä talttaan. Koneessa on niin paljon tehoa, että sillä voidaan mattojen lisäksi irrottaa huomattavasti piikkaamista nopeammin myös laattoja ja klinkkereitä.  

Tutustu Contec-matonpoistokoneisiin, löydä omaan tarpeeseesi paras vaihtoehto ja ota yhteyttä