< Takaisin

SCS Diluter Pro ilmanpuhdistusjärjestelmä

Kuvaus


Plymovent SCS Diluter Pro on vapaasti asennettava ilmanpuhdistusjärjestelmä ilman putkistojen asennusta. Kapasiteetti 9 000 m3/h.

Joissakin tapauksissa kohdepoisto ja huuvat eivät ole vaihtoehtoja, esimerkiksi jos hitsattavat metallityökappaleet ovat liian suuria kohdepoistovarsilla katettavaksi kuten laivanrakennus- ja kuljetusteollisuudessa tai jos hitsaajat liikkuvat jatkuvasti eri paikkojen välillä. Plymovent on siksi kehittänyt yleisen suodatusjärjestelmän, joka pystyy hallitsemaan hitsaushuuruja suurissa tiloissa: SCS-Diluterin.

SCS Diluter Pro on vapaasti asennettava ilmanpuhdistusjärjestelmä ilman putkistojen asennusta. EDS vähentää taustalla olemassaolevan ilmanvaihdon kanssa hitsauksessa syntyviä ilman epäpuhtauksia työympäristön ilmasta. SCS Diluter Pro koostuu suodatinyksiköstä, puhaltimesta joka on asennettu äänieristyskoteloon sekä tuloilmayksiköstä jossa on säädettävät ilmanohjaimet ja äänenvaimennin.

SCS Diluter Pro on varustettu älykkäillä ohjausjärjestelmällä ControlPro. Puhallin on taajuusmuuttajaohjattu ja automaattinen tehonsäätö (integroitu paine-eroautomatiikka). Suodatinyksikkö on varustettu kipinäesisuodattimella.

RoboCleanPlus suodatinpuhdistus puhdistaa suodattimet paineilmalla. Pöly ja lika putoavat alapuoliseen pölysäiliöön. Katso lisätiedot esitteestä.

Dokumentit


Avainsanat


Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake


 

Myynti

Petri Järvinen (Myyntipäällikkö)
Puhelinnumero: 0400 302 746
Sähköposti: petri.jarvinen@tammiholma.fi