< Takaisin

Wenko TurboLoc kiinnitys

Kuvaus


Haluatko kiinnittää uuden hyllyn tai pyyhekoukun kaakeliseinään? Usein reikien poraaminen kylpyhuoneen seiniin on vaarallista, kiellettyä ja tarpeetonta. Paljon helpommallakin voi päästä!

Kiinnitä siis ensi kerralla kylpyhuoneen tai wc-tilan seinään pyyhekoukku, wc-paperiteline tai kulmahylly Wenko TurboLoc tarralla.

Asennuksessa ei tarvita poraa eikä muitakaan työkaluja. Riittää kun asetat tarran haluamallesi paikalle ja kiinnität tuotteen siihen. Tarra jämäköityy heti, eikä se tarvitse kuivumisaikoja. Wenko TurboLoc -tarrat soveltuvat kaikille tasaisille seinäpinnoille ja niiden kantavuus on 40 kg. Kun haluat irrottaa tarralla kiinnittämäsi esineen seinästä tai vaihtaa sen paikkaa, irrottaminen käy nopeasti eikä se jätä jälkiä seiniin. 

Ostaessasi TurboLocilla kiinnitettävän hyllyn, wc-paperitelineen tai muun sisustusesineen saat tarvittavan määrän TurboLoc kiinnikkeitä tuotteen mukana. Vaihtaessasi sisustusesineen paikkaa seinällä tarvitset kuitenkin uudet TurboLoc-kiinnikkeet, sillä niitä ei voida käyttää uudelleen. Voit valita kiinnikkeeksi tämän nelikulmaisen Quadro vaihtoehdon tai pyöreän kiinnitysosan, riippuen kumpi sopii tyyliisi paremmin.  

Katso vieressä olevalta videolta, miten helposti asennus käy.

  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Leveys 6,5 cm
  • Korkeus 6,5 cm
  • 2 kpl/pkt
  • EAN 4008838249628

Dokumentit


Avainsanat


quadro, turboloc,

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake