Vesi-imurit ja painehuuhtelulaitteet

Tutustu Tammiholman tarjontaan, kun etsit laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja vesi-imureita tai painehuuhtelulaitteita. Isommat vesi-imurit sopivat hyvin esim. rakennustyömaille vedenpoistoon ja pienempiä veden- ja pölynimureita käytetään puolestaan siivousalalla esim. vahanpoiston yhteydessä, porrassiivouksessa ja märkätilojen puhdistuksessa. Sprintus painehuuhtelulaite sopii puolestaan hienosti tekstiili-pintojen, kuten elokuvateatterien penkkien, toimistojen tekstiilipintojen tai autoverhoilun puhdistamiseen. 
 

Valitse vesi-imuri koon mukaan

Rakentamiseen ja saneeraukseen sopivat parhaiten isommat vesi-imurit. Voit valita pienempiä vesikertymiä varten vesi-imurin ilman pumppua. Tällöin imuroit veden suoraan säiliöön ja tyhjennät sen, kun sinulle itselle sopii. Jos puolestaan Esteri on ollut asialla ja valetun betonin päällä kimmeltää isompikin vesikerros, suosittelemme pumpullista vesi-imuria. Tällöin voit jättää imurin imemään lammikon tyhjäksi itsekseen ja keksiä itsellesi parempaa tekemistä. Imuri imee lätäkön tyhjäksi ja pumppu tyhjentää samaan aikaan vettä säiliöstä pois osoittaamaasi loppusijoituspaikkaan.

Siivousalalla yleensä poistettavaa vettä on hieman vähemmän. Tällöin esim. uimahalleissa ja keittiöissä kysymykseen tulevat pienemmät vesi-imurit aina 50 litran säiliöstä alaspäin sekä monikäyttöisemmät ja edulliset veden- ja pölynimurit. Erityisesti tällaisessa keikkasiivouksessa vesi-imuri kannattaa valita koon mukaan niin, että laitetta on helppo kuljettaa ja liikutella.

 

Painehuuhtelulaite kevyeen tai raskaaseen käyttöön

Jos etsinnässä on painehuuhtelulaite kevyeen tai raskaaseen käyttöön, olet tullut oikeaan paikkaan. Sprintus SE7 painehuuhtelulaite on oiva valinta esim. toimistoihin tai kotisiivoukseen. Näppäränkokoisella laitteella siivoat helposti sohvat, auton verhoilun sekä kahviläikät toimiston tekstiililattialta. Hieman raskaampaan käyttöön ja esim. kokolattiamattojen puhdistukseen sopivat puolestaan Tennantin painehuuhtelulaitteet.