Siivouskoneet ammattikäyttöön

 

 

Tammiholmasta löydät monipuolisimman valikoiman, kun etsit siivouskonetta ammattikäyttöön. Meiltä löydät ratkaisut kaikille lattiapinnoille isoihin ja pieniin kohteisiin. Siivouskoneet ammattikäyttöön -tuoteryhmästämme löydät perinteiset yhdistelmäkoneet, imurit sekä lakaisukoneet, mutta myös erikoiskohteisiin ja -tarpeisiin soveltuvat koneet kuten liukuporraspesurit tai lakaisupesukoneetkin. Maahantuomiamme merkkejä ovat Tennant, Excentr, Columbus, Sprintus, Duplex sekä Suprashine. Kattavimman valikoiman lisäksi saat Tammiholmasta myös luotettavat ja pitkäikäiset koneet, jotka pitkällä aikavälillä säästävät rahaa. Olemme erikoistuneet erityisesti isoihin ja haastaviin teollisuuskohteisiin sekä kokonaisvaltaiseen asiakkaiden auttamiseen. Kauttamme saat siivouskoneet ammattikäyttöön myös leasingilla tai vuokraamalla. Edustamamme tuoteryhmät löydät tästä alta. Autamme mielellämme myös sinua valitsemaan oikean ratkaisun joko paikan päällä tai puhelimessa. Ota rohkeasti yhteyttä. 

 

 

 


 

Kiinnitä huomiota näihin asioihin, kun olet hankkimassa siivouskonetta ammattikäyttöön

Usein siivouskonehankinnoissa vertaillaan pelkkää hintaa ja teknisiä ominaisuuksia kuten käytännön työtehoa ja harjapainetta. Ennen koneen valintaa olisi kuitenkin tärkeää varmistua siitä, että juuri valitunlainen siivouskone on täydellinen siihen käyttötarkoitukseen ja kohteeseen, johon se hankitaan.
Lue lisää

Miksi liikuntapaikat valitsevat juuri Keramoren kumppanikseen?

 

Kirkkonummen Masalassa kohoaa moderni liikuntakeskus, Joo.Arena. Seinien sisältä löytyy tyylikkäitä tiloja tenniksen, golfin, kiipeilyn, ilmajoogan ja monen muun lajin harrastamiseen. Areena vetääkin saman katon alle monen ikäistä ja lajitaustaista ihmistä, jotka liikkuvat hyvin erilaisten lattiamateriaalien päällä. Tämä tuo oman mausteensa kohteen siivoukseen.

Minkälaista on näin monipuolisen liikuntapaikan siivous ja millä keinoilla siinä tullaan alan parhaaksi? Näihin kysymyksiin haimme vastauksia itseoikeutetusti Keramorelta, joka siivoaa pääkaupunkiseudulla merkittävän määrän liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia.

Lue lisää

 

Näin pääset alkuun kemikaalittomassa siivouksessa

Meidän kokemuksemme mukaan ympäristöystävälliset ratkaisut ovat myös kustannustehokkaita etenkin pitkällä aikavälillä mitattuna. Jos et ole vielä perehtynyt kemikaalittomaan siivoukseen, ota täältä vinkit talteen tai lue koko juttusarja Akatemiassamme. 
Lue lisää

 

Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä meihin, kun haluat kysyä siivouskoneesta tai kohteestasi, haluat varata ilmaisen demokäynnin tai olet kiinnostunut esim. kemikaalittomasta siivouksesta. 
Meille voit aina soittaa tai laittaa viestiä. Yleinen sähköpostiosoitteemme on myynti@tammiholma.fi ja puhelinvaihteemme numero 09 350 5220. Alla kuitenkin suorat yhteystiedot oman alueesi edustajaan. 

 

Antti Kärkkäinen
Myynti Etelä- ja Keski-Suomi
040 664 6545
antti.karkkainen@tammiholma.fi

 

Eero Puro
Myynti Etelä- ja Keski-Suomi
040 748 6068
eero.puro@tammiholma.fi

 

Miika Huhtala
Myynti Länsi-Suomi
0400 770 295
miika.huhtala@tammiholma.fi

 

Mika Jaara
Myynti Pohjois-Suomi
040 621 6789
mika.jaara@tammiholma.fi

 

Vesa Korvola
Myynti Länsi-Suomi
040 088 2078
vesa.korvola@tammiholma.fi