Saavuta paras mahdollinen siivoustulos Tammiholman kanssa

 

 

 

Saatko epätasaiset lattiat kokonaan puhtaiksi? Haluatko siivota tehokkaasti ilman kemikaaleja? Hyytyykö siivouskoneesi urheilulattiassa vai haluatko vain saavuttaa paremman lopputuloksen pienemmällä vaivalla? Saavuta paras mahdollinen siivoustulos Tammiholman kanssa. Autamme sinua henkilökohtaisesti pienen tai ison siivoushaasteesi kanssa, ja mikä parasta, teemme sen veloituksetta.

Kaikki kohteet ovat jollain tavalla erilaisia, eikä ole olemassa yhtä ainoaa ratkaisua kaikkiin ongelmiin. Tämän vuoksi tulemme mahdollisuuksien mukaan aina paikan päälle kanssasi. Uskomme, että sinä olet kohteesi ja asiakkaasi paras asiantuntija, ja parhaan lopputuloksen saavutammekin aina yhdessä. Halusit sitten uusia oivalluksia arkeesi tai ratkaisun tiettyyn haasteeseen, katso alta sopiva palvelu juuri sinulle.

Olemme täällä sinua varten, joten ota ihmeessä meihin yhteyttä, jos sinua askarruttaa jokin lattian ylläpitoon, kunnostukseen tai siivouskoneihin liittyvä asia. Tässä ovat vielä yhteystietomme ja alta voit lisäksi lukea esimerkkejä ilmaisista palveluistamme. Teemme koulutuksia teille parhaiten sopivina aikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 


Myyntipäällikkö Etelä- ja Itä-Suomi
Antti Kärkkäinen
040 664 6545
antti.karkkainen@tammiholma.fi   

Etelä- ja Keski-Suomi
Eero Puro
040 748 6068
eero.puro@tammiholma.fi  
Länsi-Suomi
Miika Huhtala
0400 770 295
miika.huhtala@tammiholma.fi


Pohjanmaa
Vesa Korvola
040 088 2078
vesa.korvola@tammiholma.fi

Pohjois-Suomi
Mika Jaara
040 621 6789
mika.jaara@tammiholma.fi
Huolto ja varaosat
Ari Backlund
040 746 8106
ari.backlund@tammiholma.fi

 

Tammiholma Oy | myynti@tammiholma.fi | 09 350 5220

 

Kartoituskäynti
 

Voit varata meiltä kartoituskäynnin silloin, kun et ole varma, minkälainen siivouskone sopisi parhaiten kohteeseesi. Teemme usein kartoituskäyntejä myös tarjouspyyntövaiheessa, jotta osaamme tarjota varmasti juuri kyseiseen kohteeseen sekä asiakkaan tarpeisiin oikeanlaisen koneen. Kartoituskäynti on noin 30 min - 60 min kestävä käynti, jonka aikana käymme läpi kohteessa yhdessä asiakkaan kanssa:

  • Kohteen siivottavat neliömäärät
  • Lattiamateriaalin sekä hoito-ohjeet
  • Miten kohdetta on aiemmin siivottu sekä asiakkaan oma näkemys


Kartoituskäynnin lopputuloksena saadaan siis yhteinen näkemys siitä, minkälainen ratkaisu olisi paras kyseiseen kohteeseen.

 

Demokäynti
 

Demokäynti kannattaa varata silloin, kun sinulla on tietty ongelma kohteessasi. Jos kerrot esimerkiksi, että käytössäsi olevat koneet tukehtuvat yleisurheilukentän juoksuradoilla tai että et millään saa pois marketin juomaosaston lattialla olevaa mehutahraa, osaamme ehdottaa paria ratkaisua jo valmiiksi. Demokäynnille tuomme koneet tai muut menetelmät mukanamme ja testaamme niitä yhdessä kanssasi kohteessasi. 

Demokäynti kestää yleensä noin 1-2 tuntia ja sen lopputuloksena sinulla on ratkaisu ongelmaasi.

 

Käyttökoulutus
 

Käyttökoulutus annetaan usein konetoimituksen tai -esittelyn yhteydessä. Joskus voi kuitenkin tulla vastaan tilanne, jossa kohteen siivoaja tai siivoajat vaihtuvat ja uusille työntekijöille halutaan antaa kattava opastus koneen käytöstä. Tällöin voit tilata meiltä ilmaisen koneen käyttökoulutuksen, jossa varmistamme, että henkilökunta osaa käyttää konetta oikeaoppisesti sekä turvallisesti.

 

Laajemmat koulutukset
 

Jos henkilökuntanne tarvitsee laajempaa koulutusta esim:

  • Epätasaisten lattioiden siivouksesta
  • Kemikaalittomasta siivouksesta
  • Timanttilaikoista (SupraShine)


Voimme pitää teille koulutuksen esimerkiksi tiimipalaverinne yhteydessä joko teidän tai meidän luona. Etenkin jälkimmäisessä tapauksessa voimme samalla demota kyseisiä menetelmiä ja pääsette itse myös kokeilemaan juuri opittua asiaa käytännössä.