Sisustustuotteet kylpyhuoneeseen ja muihin tiloihin

Tammiholma Oy:n sisustusosasto maahantuo ja markkinoi tuotteita kylpyhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin. Sisustusosaston tuotteita löydät seuraavilta jälleenmyyjiltämme: K-Rauta, Bauhaus, RTV, Prisma ja muut alan erikoisliikkeet. Tuotteet löytyvät myös verkosta: k-rauta.fi, bauhaus.fi, netrauta.fi, taloon.com ja lvi-tarvikkeet.net. Tavoitteenamme on tuoda markkinoillemme laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintatasoon.

Tunnetuimmat  yhteistyökumppanimme ovat mm. WENKO(GER) ja ARTWEGER(AUT). Näiden laadukkaiden eurooppalaisten päämiesten lisäksi markkinoiltamme löytyy suuri määrä erilaisia, laadukkaita sisustustuotteita TAMMIHOLMA-tuotemerkillä. Tämän tuotemerkin alla ovat mm. 100% vedenkestävät kylpyhuonekalusteet, suihkuseinät ja posliinialtaat.

Tuotteemme soveltuvat hyvin myös ammattilaisten käyttöön. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat mm. SATO, YIT ja LEMMINKÄINEN joiden rakentamien ja rakennuttamien asuntojen kylpyhuoneista löytyvät laadukkaat kalusteemme.

 

Tyttö ruiskuttaa vettä wc-kalusteiden päälle puutarhaletkulla

 

Tiedä, mistä kylpyhuonekalusteesi on valmistettu - yksi materiaali ylitse muiden

Jos et halua, että täydellisen kylpyhuoneesi listat alkavat repsottaa tai allaskaapin kulma turvota silmiinpistävästi, lue artikkelistamme erilaisten materiaalien kosteudenkestävyydestä.
Lue lisää

Design from Finland banneri, jossa lukee "Sinulle suunniteltu - Design from Finland on suomalaisen muotoilun merkki"

 

Tammiholman kalusteilla on Design from Finland -merkki

Tammiholman kalusteryhmälle on myönnetty Design from Finland -merkki. Merkin saaneet tuotteet edustavat suomalaista muotoilua ja käytännöllisyyttä parhaimmillaan, sillä ne on suunniteltu varta vasten suomalaisiin koteihin, asiakkaidemme toiveita kuunnellen.
Lue lisää

 

Ota yhteyttä

 

Meille voit aina soittaa tai laittaa viestiä. Yleinen sähköpostiosoitteemme on myynti@tammiholma.fi ja puhelinvaihteemme numero 09 350 5220. Alla kuitenkin suorat yhteystiedot oman alueesi edustajaan. 

 

Timo Tynkkynen
Myyntipäällikkö
040 5555 605
timo.tynkkynen@tammiholma.fi

 

Ari Savinainen
Myynti Etelä-Suomi
0400 450 622
ari.savinainen@tammiholma.fi

 

Janne Manner
Myynti Keski-Suomi
045 114 1944
janne.manner@tammiholma.fi

 

Vesa Korvola
Myynti Pohjanmaa
0400 882 078
vesa.korvola@tammiholma.fi

 

Mika Jaara
Myynti Pohjois-Suomi
040 621 6789
mika.jaara@tammiholma.fi