Rakennuskonevuokraaja: Hanki asetusten mukainen M-luokan Kiekens B192M-HEPA imuri 

 

 

Hienoa, että olet kiinnostunut turvallisuudesta ja asioiden kehittämisestä. Tarjoamme rakennuskonevuokraamoille nyt M-luokkaan kuuluvan Kiekens B192M-HEPAn hintaan 1.695 € (ALV 0 %). 

 

Kiekensin edut

 

1. Kun hankit Kiekens B192-HEPAn saat vuokraamokäyttöön täydellisen koneen: teräksestä valmistettu runko kestää vähän isompiakin kolhuja ja rankempia olosuhteita, jolloin kalustossasi säilyy toimintakuntoinen imuri vuosiksi eteenpäin.


2. Asiakkaasi on tyytyväinen, kun hän voi keskittyä olennaiseen, eikä jatkuvaan imurin huoltamiseen. Toimintavarmuus onkin yksi Kiekensin perusperiaatteeista ja sen rakenne on hieman erilainen kuin muilla vastaavilla imureilla. Suodattimet eivät mene helposti tukkoon, kun ilmavirtaus ei ohjaudu suoraan suodattimiin.


3. Värikäs Kiekens erottuu jo kauas ja sen tietävät sekä isät, että pojat. Kiekens onkin tunnettu merkki rakennusalalla ja monet tietävät sen maineen jo valmiiksi.


4. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä saat rakennuskonevalikoimaasi varmasti kaikkien lakien ja asetusten mukaisen koneen, jota voit tarjota asiakkaalle huolettomasti mihin kohteeseen tahansa (pl. asbestityömaat). Sinun tai asiakkaasi ei tarvitse huolehtia AVI-tarkastuksista, sertifikaateista tai byroktratiasta.

 

Mitä tämä M-luokka oikeasti tarkoittaa?

 

AVI eli aluehallintovirasto kertoi viime vuoden alussa valtioneuvoston asetuksesta, joka koskee työhön liittyvää syöpävaaran torjuntaa. Asetus vaikuttaa erityisesti talonrakennusalalla työmaiden pölyntorjuntaan. Siinä määritellään vastuita ja toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan työmailla työskentelevien ja käyvien terveyttä ja turvallisuutta. Voit perehtyä itse astukseen tästä linkistä. Myöhemmin AVI tarkensi näkemystään ilmoittaessaan, että "rakennustyömaille edellytetään käytettävän kohdepoistolaitteita, joiden luokitus on luokkaa M/H tai muu riittävällä suodatuskyvyllä varustettua kohdepoistolaitteistoa". 

 

Koneiden luokitukset perustuvat kansainvälisiin standardeihin. Sillä sertifioidaan koko kone, eli kyse ei ole pelkistä suodattimista. Myös suodattimilla on omat luokituksensa, mutta ei paneuduta siihen nyt. Erilaiset pölyt jaotellaan kolmeen luokkaan:
 

1. L-luokka (low hazard): Havupuuroskien ja -pölyn, kalkki- ja kipsipölyn poisto

2. M-luokka (medium hazard): Puu- ja muovipölyn, maalihiukkasten sekä betoni- ja keramiikkapölyn poisto

3. H-luokka (high hazard): Terveydelle vaarallisten aineiden, kuten asbesti- ja kvartsipölyn sekä homeen poisto

 

M-luokkaan kuuluvat imurit kuten Kiekens B192M-HEPA on tarkoitettu rakennustyömaille kuivan pöyn poistoon. Kiekens sopii siis kaikkiin ammattikohteisiin, paitsi terveydelle erittäin haitallisten aineiden, kuten asbestipöly, imurointiin. M-luokkaan kuuluvan imurin tunnistat sen kyljessä olevasta suurehkosta raidoitetusta tarrasta, jossa on suuri M-kirjain. Jos olet ostanut Tammiholmasta B192-HEPA imurin ennen asetuksen voimaan tuloa, sinulla on hallussasi L-luokan kone, joka ei sellaisenaan sovellu asetusten mukaiseen työmaakäyttöön. Jos kyseinen imuri on vuosimallia 2017 tai tuoreempi, voit päivittää sen itse M-luokkaan Tammiholmalta saatavalla päivityssetillä. Päivitystyö vie aikaasi noin tunnin verran ja helpot ohjeet löytyvät täältä.

 

 

Tekniset tiedot

 

- 2 kpl 1000 W ohivirtausmoottoreita

- Alipainemittari

- Ilmansiirto 370 m3/h

- Alipaine 21 kPa

- Pölysäiliön tilavuus 70 litraa

- Teflon-päällysteinen M-luokan hienosuodatin, tilavuus 70 litraa, pinta-ala 1,1 m2

Sisäänrakennettu karkeaerotin

- Paino 47 kg

- Vakiovarustesarja: suulake, käsiputki, letku 4m (50 mm), liittimet

- Mitat (p x l x k) 960 x 530 x 900 mm

 

Jos haluat tarjota asiakkaillesi varmuuden siitä, että he voivat keskittyä laitteiden sijasta itse työhönsä, panosta Kiekensiin. Tilaa Kiekens B192M-HEPA nyt erikoishintaan 1.695 € osoitteesta myynti@tammiholma.fi tai suoraan oman alueesi edustajalta:

 

 

Myynti Helsinki
Jaakko Kirjavainen
040 6694 869
jaakko.kirjavainen@tammiholma.fi    

 

Myynti Helsinki
Jussi Kirjavainen
040 5012 687
jussi.kirjavainen@tammiholma.fi     

   

Myynti Helsinki
Kimmo Puro
0400 5177 99
kimmo.puro@tammiholma.fi

 

Myynti Jyväskylä
Janne Manner
045 114 1944
janne.manner@tammiholma.fi

 

Myynti Oulu
Mika Jaara
040 621 6789
mika.jaara@tammiholma.fi

 

Myynti Turku
Henrik Hollsten
0400 770 295
henrik.hollsten@tammiholma.fi

 

Myynti Seinäjoki

Vesa Korvola
0400 882 078
vesa.korvola@tammiholma.fi

 

Huolto ja varaosat

Ari Backlund
040 7468 106
ari.backlund@tammiholma.fi