SupraShine-menetelmä

 

Jos olet kiinnostunut kemikaalittomasta ammattisiivoamisesta ja huonokuntoisten sekä pinttyneiden lattioiden kunnostamisesta, olet saapunut oikeaan paikkaan. Tämän artikkelin luettuasi:

 • Tiedät, että voit kunnostaa muutamalla kymmenellä eurolla pinttyneitä ja naarmuisiakin lattioita, joiden tuhansien eurojen uudelleen asentamista mietit
 • Tutustut SupraShineen
 • Tiedät, miten helposti voit kokeilla SupraShinea omaan lattiaasi
 • Tiedät kemikaalittoman siivouksen hyödyt

 

Aloitetaan parista asiakasesimerkistämme, miten SupraShinea on hyödynnetty myymälöissä ja varastoissa.

 

Myymälöiden lattiat

Myymälöissä, marketeissa ja kaupoissa lattiamateriaaliksi useimmiten on valikoitunut mosaiikkibetoni. Kuvassa näkyy eräs markettikohde, jossa kävimme asiakkaamme kanssa läpi SupraShine-menetelmää. Kun olimme yhdessä ajaneet osan lattiasta, asiakkaamme esihenkilö ihmetteli suuresti, mitä lattialle oli tapahtunut. Vastasimme, että nyt se oli puhdas. 

Aina pinttynyttä likaa ei huomaa, jos koko lattia on suurelta alueelta tasaisen likainen. Jos lattialla oleva lika tai naarmut eivät lähde tavallisen ylläpitosiivouksen keinoin irti lattiasta, voidaan SupraShine-menetelmä ottaa osaksi päivittäistä siivousta. SupraShine-menetelmää voidaan siis hyödyntää ylläpitosiivouksessa, jolloin peruspesujen ja lattian kunnostuksen tarve, ja näin ollen niistä aiheutuneet kulut, vähenevät. SupraShinen avulla voidaan tehdä myös kunnostaa lattiaa paikallisesti. Eräs asiakkaamme puhdisti onnistuneesti kaupan mosaiikkibetonilattiasta mustetahroja, ruostejälkiä sekä kaatuneiden mehupurkkien jättämiä pinttyneitä läikkiä.

SupraShine on erityisen hyvä ja käytetty menetelmä myymälöiden lattioissa, sillä mm. mosaiikkibetoni saadaan sillä helposti kauniin kiiltävät lattiat, jotka ovat osa hyvää myymäläkokemusta.

 

Varastojen lattiat

Varastoissa käytetään lattiamateriaalina useimmiten betonia tai epoksia. Tässä alla kuva asiakkamme Rengas-Sopin toimipisteestä, jossa he halusivat kokeilla SupraShinea. Kuvassa näkyy, minkälainen vaikutus SupraShinella saatiin epoksilattiaan muutamalla ajokerralla, laikalla ja pelkällä vedellä. Kuvanottohetken jälkeen lattia vielä lopuksi kiillotettiin kauniiksi käyttäen niin ikään SupraShine-menetelmää. Rengas-Sopissa oltiin tyytyväisiä SupraShineen, jonka ansiosta puhtaan ja kiiltävän lattian myötä koko toimipisteestä tuli hieman valoisampi.

Epoksipinnoitetuilla lattioilla SupraShine-menetelmän hyöty näkyy euroissa selvästi, jos pohditaan koko epoksipinnoitteen uusimista kymmenillä tuhansilla euroilla tai pinnan kunnostamista muutamalla kympillä tai maksimissaan parilla sadalla eurolla.

Nyt siis tiedät suurinpiirtein, mitä SupraShinella voidaan saavuttaa. Seuraavaksi käymme läpi, mitä SupraShine-menetelmä käytännössä tarkoittaa.

 

SupraShine-menetelmä

SupraShine-menetelmällä tässä tarkoitetaan SupraShine-timanttilaikkoja sekä osaamista käyttää niitä oikein. Timanttilaikkojen toimintaperiaate kemikaalittomassa siivouksessa on se, että ne asetetaan lähes mihin tahansa koneeseen, kuten yhdistelmäkoneeseen, tavalliseen lattianhoitokoneeseen tai Excentr-lattianhoitokoneeseen ja aletaan hioa lattiapinnasta aivan pientä kerrosta pois. Käytännössä kyse on pesemisestä, mutta mielikuvallisesti "hiominen" kuva tapahtumaa paremmin. Menetelmään käytetään hieman vettä, jotta lattiasta irtoava lika ja pöly sekoittuvat siihen, eivätkä lähde ilmaan leijumaan. Likavesi imetään sitten yhdistelmäkoneen tai vesi-imurin sisuksiin. Näin lattiasta irtoaa tehokkaasti pinttynytkin lika ja pienet naarmut. Kun lattiapinta ajetaan ensin edellä kuvatulla tavalla "auki" ja puhtaaksi, se täytyy vielä "sulkea", jotta se hylkii likaa jatkossa, eikä ime sitä itseensä. Kiillottuvien lattiamateriaalien kohdalla samalla lattiapinta myös kiillottuu kauniin kiiltäväksi, jolloin asiakkaasi ovat myös erityisen tyytyväisiä.

Jos teet ammattisiivousta, olet suurella todennäköisellä työskennellyt timanttilaikkojen parissa aiemminkin. SupraShine-timanttilaikat ovat tosin hieman tehokkaampia, kuin mihin olet yleensä tottunut. Paitsi, että SupraShine laikat ovat perustimanttilaikkoja noin 25 % pitkäkestoisempia ja jonkin verran edullisempia, niiden suurin eroavaisuus on se, että niillä voidaan saavuttaa parempi kiiltoaste. Valmistajan mukaan huomaat tämän eron noin kymmenessä päivässä. SupraShine timanttilaikat kiillottavat lattian perinteisiä laikkoja paremmin, sillä siinä olevat timantit ovat parempilaatuisia sekä tiheämmin kiinnitettyjä. 

Lue lisää SupraShine High Performance timanttilaikoista täällä

Valitse SupraShine-menetelmä, kun haluat kemikaalittomasti:

 • saada puhtaaksi minkä tahansa lattian, millä tahansa pyöreällä tai nelikulmaisella laitteella
 • olet tietoinen, mitä olet tekemässä ja minkälaiselle lattiapinnalle
 • kunnostaa erittäin pinttyneen tai likaisen lattian, jonka kokonaan uusiminen on jo käynyt mielessä


Perinteisten timanttilaikkojen lisäksi SupraShine menetelmään kuuluvat myös Hybridit, jotka ovat pieniä hartsimetallihiomalevyjä. Voit asettaa näitä levyjä mihin tahansa laikkaan yhdistelmäkoneesi alla ja työstää niillä pinttyneimmätkin liat, jälleen pelkän veden avulla. Asiakkaamme ovat saaneet Hybridien avulla puhdistettua ruokakauppojen mosaiikkibetonilattioista mm. mustetahroja, ruostejälkiä sekä pinttyneitä läikkiä hevi-osastolla.

Lue lisää SupraShine Hybrideistä täällä

 

Miksi kemikaaliton siivous?

Kuten jo aiemmin todettiin, SupraShine-menetelmä on kemikaaliton siivousmenetelmä. Kemikaalittomasta siivouksesta voit lukea lisää täällä, mutta listaamme tässä sen hyötyjä sekä siivousliikkeelle, kiinteistön omistajalle sekä ympäristölle:

 • Monissa tapauksissa parempi lopputulos, sillä kemikaaleista ei jää jäämiä lattiaan, jotka keräisivät likaa ja bakteereja.
 • Oman ympäristöystävällisyys-ohjelman toteutuminen ja ajantasaisen imagon ylläpito
 • Sisäilmaongelmat vähenevät ja sisäilman laatu paranee
 • Perussiivouksia voidaan harventaa, kun ylläpitosiivouksen taso on parempaa
 • Erilaisten aineiden annosteluun ei tarvitse käyttää aikaa ja koulutusta.
 • Ei tarvitse varata tilaa tai odottaa kustannuksia kemikaalien varastoinnista ja kuljetuksesta. Myöskään pakkausten hävittämisestä ei tarvitse enää huolehtia.
 • Siivoajien terveys ja työturvallisuus paranee, kun he eivät ole tekemisissä vaarallisten tai iholle haitallisten kemikaalien kanssa päivästä toiseen.
 • Ajan säästö. Esimerkkinä mainittakoon esim. kemikaaliton vahanpoisto. Jos lattiassa oleva vaha poistettaisiin perinteisin menetelmin, pitäisi lattialle ensin levittää vahanpoistoaine, odottaa sen vaikuttavan ja alkaa tämän jälkeen vasta työstämään lattiaa mekaanisesti. Kemikaalittomassa vahanpoistossa nämä alkuvaiheet jäävät kokonaan pois.

 

Haluatko kokeilla SupraShinea?

 

Voit kokeilla SupraShinea helposti itse omassa kohteessasi ja päättää sen jälkeen, mitä mieltä olet menetelmästä. Näin helposti se käy:

1.  Kerro meille aika ja paikka

Laita meille viestiä tai soita, jos haluat nähdä, miten lattian kunto kohenee silmissä. Riittää kun ilmoitat, missä kyseinen kohde ja sovitaan sopiva aika.

2. Koe SupraShinen teho

Tuomme mukanamme edistykselliset SupraShine timanttilaikat ja tarvittaessa Hybridit. Kunnostamme yhdessä olemassa olevilla laitteillasi haluamasi lattian.

3. Päätä haluatko jatkaa

Jos olet vakuuttunut lopputuloksesta, voit ostaa laikkoja meiltä jatkossa edullisesti. Muussa tapauksessa koko toimenpide ei maksa sinulle mitään.

Lyhyesti sanottuna siis SupraShine on timanttilaikkajärjestelmä, jota oikein käyttämällä saat huolettavankin näköiset lattiat jälleen hyvännäköiseksi ilman kemikaaleja. Itse laikkojen lisäksi sinun kannattaa myös tietää, mitä olet tekemässä. Tämän vuoksi tarjoudumme tulemaan henkilökohtaisesti paikan päälle näyttämään laikkojen toimintaperiaatteen. Täysin ilmaiseksi. Tilaa meidät auttamaan lattiasi kanssa suoraan alla olevista yhteystiedoista tai vaihteen kautta: 09 350 5220, myynti@tammiholma.fi.

 

Soita tai laita viestiä

 

Myyntipäällikkö

Etelä- ja Keski-Suomi

Antti Kärkkäinen
040 664 6545

Myynti

Etelä- ja Itä-Suomi

Eero Puro
040 748 6068

Myynti

Länsi-Suomi

Miika Huhtala
0400 770 295

 

Myynti

Pohjois-Suomi

Mika Jaara
040 621 6789

Myynti

Pohjanmaa

Vesa Korvola
040 088 2078