Plymovent internal Grabber sopii kaikkiin pakoputkiin

15.02.2024

Plymoventin Internal Grabber® -suulake on uusi, universaali suulake, joka sopii minkä tahansa auton ja lava-auton pakoputkien muotoihin ja asentoihin. Tämä patentoitu* suutin tekee muista suuttimista vanhentuneita.Yksi koko sopii kaikille!

Internal Grabber® yhdistetään tavallisiin vaakasuuntaisiin pakoputkiin, kaksoispakoputkiin ja jopa pakoputkiin, jotka tulevat ajoneuvon puskurin läpi. Ulkonevan nokan ja ergonomisen rungon ansiosta Internal Grabber® -suutin on helppo kiinnittää. Nokka koostuu kestävistä mustasta passivoidusta teräksestä tarkkuusputkisakkeleista, jotka tarttuvat helposti mihin tahansa pakoputkeen. Ja kahva on valmistettu ainutlaatuisesta ruiskuvaletusta PA-komposiitista.

Pakokaasujen talteenoton optimoimiseksi kääntyvä ja laajennettava "suulakkeen kaulus" pystyy telakoitumaan lähelle koria. Sen ainutlaatuinen muotoilu on pehmeä ja tehty suojaamaan ajoneuvoa. 360° kääntyvä kaulus voi sijoittaa yhden tai kaksiosaisen pakoputken taakse.

Toinen Grabber voidaan helposti lisätä kaksoispakokaasujärjestelmiin. "Haaran" avulla voit helposti liittää toissijaisen Internal Grabberin® ensimmäiseen ilman työkaluja.

Lue lisää