Tammiholman tuoteryhmät

 

Tammiholma on suomalainen maahantuontiyritys. Tammiholman tuoteryhmiä ovat rakennus- ja siivouskoneet ammattilaisille, sisustustuoteet sekä ilmanpuhtaanapitolaitteet hitsaavaan teollisuuteen sekä raskaaseen teollisuuteen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rakennuskoneet ammattilaisille

Tammiholmalta löydät rakennuskoneet ammattilaisille rakentamiseen ja saneeraukseen. Meiltä löydät esimerkiksi erityisen laajan valikoiman asetusten mukaisia H-luokkaimureita. Valikoimamme koneet ovat laadukkaita ja kestäviä. Lisäksi toimituksemme ovat nopeita, usein tilaus lähetetään meiltä jo saman päivän aikana.

 

Ammattisiivouskoneet

Maahantuomme ammattisiivouskoneita siivousliikkeille ja teollisuuteen. Päätuotemerkkimme on Tennant, mutta kuuntelemme herkästi asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan, jonka vuoksi olemme täydentäneet valikoimaamme myös muiden tuotemerkkien laitteilla, kuten Columbus ja Excentr. Tammiholmalta löydät ylivoimaisesti suurimman ja monipuolisimman valikoiman lattiansiivouskoneita. Meiltä saat myös useita vaihtoehtoja kemikaalittomaan lattianpesuun, mm. Suprashine-timanttilaikat. Asiantuntevat siivouskonemyyjämme keskustelevat mielellään kanssasi tehokkaammasta ja ympäristöystävällisemmästä siivousratkaisusta.

 

Sisustustuotteet

Maahantuomme käytännöllisiä sisustustuotteita pääosin kodin kosteisiin tiloihin ja märkätiloihin. Tuotteitamme voit ostaa Suomen tunnetuimpien sisustus- ja rautakauppojen valikoimista. Etsimme aina fiksuimpia ratkaisuja, jotta kotisi sisustaminen on sinulle mahdollisimman mukavaa. Jos sinunkin mielestäsi kylpyhuonekalusteiden täytyy kestää vettä 100 %:sesti ja on kiva, jos suihkutilassa oleva peili ei huurru, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Ja jos pidät siitä, että voit sisustaa kylpyhuonettasi erilaisilla tarvikkeilla ilman poraamista tai muitakaan työkaluja ja siitä, että voit asettaa jalkojesi alle pehmeän maton, joka vähentää maailman merien muovikuormaa, tulet nauttimaan Tammiholman tuotteista.

 

Kohdepoistotuotteet

Kysy meiltä apua hitsauspisteiden kohdepoistoon. Ratkaisemme päivittäin asiakkaidemme pieniä ja suuria hitsauskäry- ja öljynsumuongelmia ja voimme auttaa kohdepoiston monessa vaiheessa. Valikoimastamme löydät pienet ja suuret, liikuteltavat ja kiinteät kohdepoistolaitteet hitsauspisteen välittömään läheisyyteen. Hitsattava kappale voidaan myös eristää muusta ympäristöstä esim. imuhuuvan avulla. Näin muut hallissa työskentelevät henkilöt välttyvät hitsauskaasujen hengittämiseltä. Imuhuuvien lisäksi valikoimastamme löytyvät luonnollisesti myös koko hallin ilmanpuhdistusjärjestelmät (Plymovent Diluter ja PushPull -järjestelmät), joista asiakkaillamme on hyviä kokemuksia.