Tammiholma Oy:n sisustusosasto maahantuo ja markkinoi tuotteita kylpyhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin. Sisustusosaston tuotteita löydät seuraavilta jälleenmyyjiltämme: K-Rauta, Bauhaus, RTV, Prisma ja muut alan erikoisliikkeet. Tuotteet löytyvät myös verkosta: k-rauta.fi, bauhaus.fi, netrauta.fi, taloon.com ja lvi-tarvikkeet.net. Tavoitteenamme on tuoda markkinoillemme laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintatasoon.

Tunnetuimmat  yhteistyökumppanimme ovat mm. WENKO(GER) ja ARTWEGER(AUT). Näiden laadukkaiden eurooppalaisten päämiesten lisäksi markkinoiltamme löytyy suuri määrä erilaisia, laadukkaita sisustustuotteita TAMMIHOLMA-tuotemerkillä. Tämän tuotemerkin alla ovat mm. 100% vedenkestävät kylpyhuonekalusteet, suihkuseinät ja posliinialtaat.

Tuotteemme soveltuvat hyvin myös ammattilaisten käyttöön. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat mm. SATO, YIT ja LEMMINKÄINEN joiden rakentamien ja rakennuttamien asuntojen kylpyhuoneista löytyvät laadukkaat kalusteemme.

Käyttötarkoitus

Malli / Merkki