< Takaisin

16005-K Parma peilikaappi

Kuvaus


Parma peilikaapin avulla saat mukavasti säilytystilaa ja mahtavan valonlähteen kylpyhuoneeseesi. Voit säätää asennusvaiheessa valon lämpötilan vastaamaan mieltymyksiäsi.

Lämpötila on joko 3000 tai 4500 K. Lisäksi peilikaapissa on kaksi pistorasiaa ja jatkuva sähköntulo, mikä mahdollistaa sähkölaitteiden lataamisen. Parma peilikaapin avulla saat mukavasti säilytystilaa ja mahtavan valonlähteen kylpyhuoneeseesi. Miksi Parma peilikaappi on yksi valovoimaisimmista peilikaapeista?

1. Täydellinen työvalo meikkaamiseen ja parranajoon

Peilikaappi valaisee kaikilta neljältä sivulta, jolloin kasvoihin ei jää varjokohtia. Tämä on täydellinen työvalo kaikkiin tarkkuutta vaativiin toimenpiteisiin, kuten meikkaamiseen tai parranajoon. 

2. Optimaalinen värilämpötila

Parma peilikaapin Kelvin arvo on 4000 K. Tämä melkein päivänvaloa vastaava neutraalin valkoinen värilämpötila on omiaan piristämään väsyneitä silmiä aamulla. Toisaalta epäsuora valo ei rasita silmiä illalla ennen nukkumaanmenoa.

3. Suuri valoteho

Nykyään lampun ostoperusteena käytetään usein lumen-arvoa, joka kertoo siis lampun valotehosta. Parma peilikaapin lumen-arvo on 2700 lm. Kaapin sivuille ja eteenpäin suuntautuvat valot riittävät jopa yksin valaisemaan pienen wc-tilan. Lisäksi valo heijastaa hiukan kaapin takana olevaan seinään korostaen sen pintaa tunnelmallisesti. 

4. LED-valaisimia ei tarvitse vaihtaa

PItkäikäiset LED-valaisimet kestävät normaalissa käytössä jopa 20.000 tuntia. Ne säilyttävät valaisutehonsa hyvin, eivät sisällä elohopeaa tai muita ympäristömyrkkyjä ja käyttävät vähemmän sähköä.

5. Ei häiritseviä jälkiä peiliin

Parma peilikaapissa ei ole erillisiä kahvoja tai vetimiä, vaan kaappi avataan ovien alareunoista. Tällöin itse peiliin tai muihin näkyviin osiin ei muodostu häiritseviä sormenjälkiä tai muita tahroja.
 

Parma peilikaappi on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Peilikaapin sisällä on kaksi  lasihyllyä, jotka tarjoavat hyvin säilytystilaa tarvikkeillesi. Peilikaappi on roiskevesisuojattu ja se soveltuu asennettavaksi pieneenkin kylpyhuoneeseen. 
 

  • Valaisin 29 W LED
  • Värilämpötila 3000 tai 4500 K
  • Valoteho 2700 Lm
  • Leveys 60 cm
  • Korkeus 60 cm
  • Syvyys 13 cm
  • CE-hyväksyntä
  • IP44-luokitus
  • EAN 6418873009800


Parma peilikaapissa ei ole vikavirtasuojaa.
 

Dokumentit


Avainsanat


metalliset peilikaapit, valolliset peilikaapit,

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake