< Takaisin

16004-K Elma peilikaappi säädettävällä valonlämpötilalla

Kuvaus


Elma peilikaapin avulla saat mukavasti säilytystilaa ja mahtavan valonlähteen kylpyhuoneeseesi. Voit säätää asennusvaiheessa valon lämpötilan vastaamaan mieltymyksiäsi.

Lämpötila on joko 3000 tai 4500 K. Lisäksi peilikaapissa on kaksi pistorasiaa ja jatkuva sähköntulo, jotka mahdollistavat sähkölaitteiden lataamisen. 

5 syytä, miksi Elma on yksi markkinoiden valovoimaisimpia peilikaappeja:

1. Täydellinen työvalo meikkaamiseen ja parranajoon

Peilikaappi valaisee kaikilta neljältä sivulta, jolloin kasvoihin ei jää varjokohtia. Tämä on täydellinen työvalo kaikkiin tarkkuutta vaativiin toimenpiteisiin, kuten meikkaamiseen tai parranajoon. 

2. Optimaalinen värilämpötila

Elma peilikaapin Kelvin arvo on 4200 K. Tämä melkein päivänvaloa vastaava neutraalin valkoinen värilämpötila on omiaan piristämään väsyneitä silmiä aamulla. Toisaalta epäsuora valo ei rasita silmiä illalla ennen nukkumaanmenoa.

3. Suuri valoteho

Nykyään lampun ostoperusteena käytetään usein lumen-arvoa, joka kertoo siis lampun valotehosta. Elma peilikaapin lumen-arvo on 2600 lm. Kaapin sivuille ja eteenpäin suuntautuvat valot riittävät jopa yksin valaisemaan pienen wc-tilan. Lisäksi valo heijastaa hiukan kaapin takana olevaan seinään korostaen sen pintaa tunnelmallisesti. 

4. LED-valaisimia ei tarvitse vaihtaa

PItkäikäiset LED-valaisimet kestävät normaalissa käytössä jopa 20.000 tuntia. Ne säilyttävät valaisutehonsa hyvin, eivät sisällä elohopeaa tai muita ympäristömyrkkyjä ja käyttävät vähemmän sähköä.

5. Ei häiritseviä jälkiä peiliin

Elma-peilikaapissa ei ole erillisiä kahvoja tai vetimiä, vaan kaappi avataan ovien alareunoista. Tällöin itse peiliin tai muihin näkyviin osiin ei muodostu häiritseviä sormenjälkiä tai muita tahroja.
 

Elma peilikaappi on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Peilikaapin sisällä on kaksi  lasihyllyä, jotka tarjoavat hyvin säilytystilaa tarvikkeillesi. Kaapin sisällä olevat pistorasiat mahdollistavat myös sähkölaitteiden säilyttämisen ja lataamisen katseilta piilossa, jolloin laskutilaa vapautuu muuhun käyttöön. Peilikaappi on roiskevesisuojattu ja se soveltuu asennettavaksi pieneenkin kylpyhuoneeseen. Ovi aukeaa vasemmalta oikealle, eikä suuntaa voi muuttaa.  

  • Valaisin 27 W LED
  • Värilämpötila 3000 tai 4500 K
  • Valoteho 2600 Lm
  • Leveys 50 cm
  • Korkeus 60 cm
  • Syvyys 13 cm
  • CE-hyväksyntä
  • IP44-luokitus
  • 2 pistorasiaa jatkuvalla sähköntulolla
  • EAN 6418873009794


Tuotteessa ei ole vikavirtasuojaa.

 

Dokumentit


Avainsanat


metalliset peilikaapit, valolliset peilikaapit,

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake