Mikä vaikutus on imusuulakkeen muodolla?

 

 
 

Aloitetaan kysymyksellä: Miksi imusuulakkeesta kannattaa olla kiinnostunut, sehän on vain koneen osa muiden joukossa? Imusuulake on kuitenkin paljon enemmän. Se on kuin ruuan esillepano hienossa ravintolassa eli viimeinen asia ennen kuin tuli valmista. Mahtavan makuisen fine dining annoksen eteen saaminen ja maailman parhaan siivouskoneen pesutulos lässähtää siinä vaiheessa, jos loppusilaus ei ole onnistunut. Etovannäköinen ruoka-annos ei varmasti maistu yhtä hyvältä, kuin tarkasti mietitty kokonaisuus, eikä parhaankaan siivouskoneen pesujälki ole puhtaan näköinen, jos imusuulake ei kuivaa kunnolla tai jättää jälkiä.

 

 

Mitä tarkoittaa parabolinen imusuulake?

 

Parabolinen on vierasperäinen sana, jota käytetään taivaanmekaniikassa ja matematiikassa. Yhdistelmäkoneen imusuulakkeessa sillä yksinkertaisesti tarkoitetaan kaarevaa muotoa. Ja jos oikein tarkkoja ollaan, sillä tarkoitetaan kuunsirppimäistä muotoa, jossa suulakkeen päät ovat kapeammat kuin keskikohta.

 

Parabolinen muoto vaikuttaa imutehoon ja siivousjälkeen yhtä merkittävästi kuin lentokoneen muoto vaikuttaa sen ilmassa pysyvyyteen. Imusuulakkeessa imu tapahtuu aina sen keskiosasta, missä imuputki sijaitsee. Usein suurin imuteho on siis suulakkeen keskiosassa, aivan kuten imurin suulakkeessa. Parabolinen imusuulake puolestaan vaikuttaa ilman liikkeisiin niin, että imuteho onkin yhtä suuri imusuulakkeen kaikissa osissa.

 


Parabolisuuden hyödyt

 

Kuten kaikki uudet keksinnöt ja insinöörityön tulokset, ne ovat olemassa, jotta maailma olisi taas vähän parempi paikka. Jos sinulla on käytössä yhdistelmäkone, jossa on parabolinen suulake, sinulla on:
 

  • Suurella todennäköisyydellä Tennant yhdistelmäkone

     
  • Sama imuteho niin suulakkeen päissä kuin keskelläkin. Tasainen imu varmistaa, että suulake todella imee kaiken veden lattialta, eikä se karkaa mutkitellessakaan reunoista ohi. 

     
  • Kone, jolla on optimaalinen imumoottori. Usein tavallisilla imusuulakkeilla varustetuissa koneissa on ylitehoinen moottori, joka lyhentää ajoaikaa vieden enemmän energiaa, kuin tarpeen on. Ylitehoinen moottori saattaa myös joissain lattiatyypeissä imeä niin voimakkaasti koneen lattiaan kiinni, että sen liikuttamisesta voi tulla jopa haastavaa.

     
  • Käytössäsi imusuulake, joka ei kuluta imukumeja yhtä paljon, kuin muun muotoiset imusuulakkeet voivat kuluttaa

 

 

Haluatko sinäkin hyötyä parabolisesta imusuulakkeesta?

 

Loppubonuksena kerromme vielä, että Tennant T300 yhdistelmäkoneen imusuulakkeessa on panostettu myös helppokäyttöisyyteen. Joskus imusuulakkeissa näkee monenlaisia kiristyspantoja ja pieniä osia, jotka saattavat hukkua helposti. Tennantin imusuulake puolestaan irrotetaan paikaltaan kuvassa näkyvällä kahdella keltaisella ruuvilla, jonka jälkeen imukumit voidaan suoraan irrottaa tai asentaa. Imusuulake on valmistettu alumiinista, jonka ansiosta se on kevyt, eikä ruostu. Helppoa ja yksinkertaista, niinkuin parhaat keksinnöt yleensä. Haluatko parantaa siivousjälkeäsi Tennantin helppokäyttöisen, parabolisen imusuulakkeen avulla? Ota yhteyttä alueesi myyntiedustajaan, jos haluat varata ilmaisen koeajon.