HELPOMPI HARJAN VAIHTO

 

 
 

Onko harjojen ja vetoalustojen laittaminen sekä pois ottaminen yhdistelmäkoneesta joskus vähän ikävää? Konttailet likaisella lattialla ja polviin sattuu. Tiesitkö, että harjat voidaan kiinnittää ja irrottaa paljon helpomminkin? Alla oleva video kertoo 13:ssa sekunnissa, mistä on kyse, mutta kerromme tässä asiasta vähän tarkemmin. 

 

 

Paranna työergonomiaa Insta Click kiinnityksen avulla 

 

Insta Click on ainutlaatuinen ja ihanan yksinkertainen tapa kiinnittää harja tai vetoalusta yhdistelmäkoneeseen. Voit joko napsauttaa harjan paikalleen kevyellä sormen liikkeellä tai liu'uttaa sen jalalla koneen pesupään alle ja laskea pesupään alas. Jälkimmäisessä tapauksessa sinun ei tarvitse lainkaan kyykkiä, vaan voit operoida koko toimenpiteen seisaaltaan. Harja kiinnittyy koneeseen magneetin avulla. Irrottaminen käy yhtä helposti nappia jalalla painamalla.

 

Insta Clickin avulla harjan asettaminen ja pois ottaminen on nyt tehty todella helpoksi ja nopeaksi. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse konttailla epämukavalla lattialla kyseenalaisissa asennoissa. Tutkimuksia aiheesta emme ole nähneet, mutta emme ihmettelisi, vaikka tällaiseen työergonomiaan panostaminen saisi revähdykset ja venähdykset vähenemään. 

 

 

 

 

Usko tai älä, mutta Insta Click tuo myös säästöä

 

Usein yhdistelmäkoneiden harjat tai vetoalustat saattavat jumittua harjapäähän väliin menneen lian vuoksi. Ongelmia voi muodostua myös vetoalustan mekaniikkaan, jos alusta on kiinnitetty vähänkään sivuun tai jos se on likainen. Insta Click harjoissa ja vetoalustoissa ei ole tällaista ongelmaa. Ne eivät koskaan jumitu paikoilleen. Sen sijaan ne menevät aina oikealle paikalle koneeseen, jolloin turhia vaurioita ei synny. Yksinkertaisen mekanismin ansiosta Insta Click pesuvälineitä ei voi asentaa väärin. Kiinnitysmenetelmä säästää siis huolto- ja korjauskuluissa, kun enää ei tarvitse pähkäillä jumiutuneen harjan kanssa. 

 

Insta Clickin tullessa markkinoille vuonna 2015, me pohdimme, voiko magneettinen kiinnitys toimia siivouskoneissa. Mietimme, että harja tai vetoalusta ei pysyisi paikallaan, jos koneessa oleva magneetti likaantuisi. Kun pääsimme testaamaan laitetta, pelko osoittautui aiheettomaksi, sillä magneetit sijaitsevatkin harjassa ja vetoalustassa. Myös asiakkaamme ovat olleet iloisesti yllättyneitä Insta Clickin arkea helpottavasta vaikutuksesta. 

 

 

Haluatko Insta Clickin käyttöösi?

 

Insta Click-toiminto on tällä hetkellä käytössä ainoastaan Tennant T300 yhdistelmäkoneissa, joita on saatavana 43, 50 ja 60 cm työleveydellä. Perehdy tarkemmin T300 yhdistelmäkoneeseen täällä tai tilaa oman alueesi edustajalta koekäyttö.