< Takaisin

Tennant T16AMR yhdistelmäkonerobotti

Kuvaus


Etsitkö varastoon tai teollisuuteen luotettavaa robottisiivouskonetta? Tennant T16AMR yhdistelmäkonerobotissa yhdistyvät johtava BrainOS® robottiteknologia sekä tuttu Tennantin pesuteho.

Tennant T16AMR yhdistelmäkone on ensimmäinen aidosti toimiva robotti varastoihin ja teollisuuteen. Laitteessa yhdistyvät kokoluokkansa paras yhdistelmäkone T16 sekä Brainin ainutlaatuinen robottiteknologia. Lopputuloksena saat siis siivousrobotin, jonka siivousjälki on moitteetonta ja robotiikka varmasti toimivaa ja helppokäyttöistä. Monikerroksinen anturijärjestelmä havaitsee ympäristöä tehokkaasti, joka mahdollistaa robotin kulkemisen ihmisjoukossa sekä muiden koneiden kuten trukkien seassa. Se väistää esineitä ja pysähtyy, jos sen tielle osuu esimerkiksi ihminen.

Voit päästä ensimmäisten joukossa kokeilemaan myös litiumioniakkuteknologiaa T16AMR robotin kanssa. Näiden akkujen ansiosta ajoaika pitenee merkittävästi. Voit ajaa noin 4.000 m2 viiden tunnin ajan eli noin 20.000 m2 yhdellä latauksella. Myös latausaika on huomattavasti tavallisia akkuja lyhyempi, noin 4 tuntia.

Kuten muillakin Tennant siivousroboteilla voit ajaa T16AMR yhdistelmäkoneella kuten tavallisellakin yhdistelmäkoneella tai voit asentaa sen puhdistamaan kohteesi lattian itsekseen, jolloin työvoimaa vapautuu muuhun tarkoitukseen ja voit tuottaa asiakkaallesi enemmän arvoa. 

Tennant yhdistelmäkonerobotti on erittäin helppokäyttöinen. Ihminen ajaa robotilla kohteessa ensin halutun reitin kuten haluaa sen siivottavan, jonka jälkeen kone osaa ajaa saman reitin uudestaan ja uudestaan itsenäisesti. Käyttökoulutuksen jälkeen et tarvitse enää myyjää, teknistä tukea, karttaohjelmia tai tuttua koodaria avuksesi, vaan käyttäjä pystyy itse ohjelmoimaan ja muuttamaan haluttuja ajoreittejä.

 

  • Työleveys 91 cm
  • Sylinteriharjalla
  • Imusuulakkeen leveys 107 cm
  • Harjapaine 91 kg asti
  • Puhdasvesisäiliön tilavuus 190 l
  • Likavesisäiliön tilavuus 225 l
  • Akkujen kesto 4 h / 5,5 h litiumioniakuilla
  • Paino 785 kg / 635 kg litiumioniakuilla
  • Mitat (p x l x k) 203 x 107 x 148 cm
  • Äänitaso 71 dBAKaipaatko pienempää siivousrobottia?

Katso täältä kaikki Tennant-siivousrobotit

 

Dokumentit


Avainsanat


robotti, siivousrobotti, yhdistelmäkonerobotti,

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake


 

Myynti

Antti Kärkkäinen, Myyntipäällikkö (Uusimaa ja Itä-Suomi)
Puhelinnumero: 040 664 6545
Sähköposti: antti.karkkainen@tammiholma.fi

Eero Puro (Uusimaa ja Keski-Suomi)
Puhelinnumero: 040 748 6068
Sähköposti: eero.puro@tammiholma.fi

Miika Huhtala (Länsi-Suomi)
Puhelinnumero: 0400 770 295
Sähköposti: miika.huhtala@tammiholma.fi

Vesa Korvola (Pohjanmaa)
Puhelinnumero: 0400 882 078
Sähköposti: vesa.korvola@tammiholma.fi

Mika Jaara (Haaransuontie 8 B, 90240 Oulu)
Puhelinnumero: 040 621 6789
Sähköposti: mika.jaara@tammiholma.fi