< Takaisin

Plymovent sisäpuolinen Grabber pakokaasusuulake

Kuvaus


Plymovent internal Grabber sopii kaikkiin pakoputkiin

Plymoventin Internal Grabber® -suulake on uusi, universaali suulake, joka sopii minkä tahansa auton ja lava-auton pakoputkien muotoihin ja asentoihin. Tämä patentoitu* suutin tekee muista suuttimista vanhentuneita.Yksi koko sopii kaikille!

Internal Grabber® yhdistetään tavallisiin vaakasuuntaisiin pakoputkiin, kaksoispakoputkiin ja jopa pakoputkiin, jotka tulevat ajoneuvon puskurin läpi. Ulkonevan nokan ja ergonomisen rungon ansiosta Internal Grabber® -suutin on helppo kiinnittää. Nokka koostuu kestävistä mustasta passivoidusta teräksestä tarkkuusputkisakkeleista, jotka tarttuvat helposti mihin tahansa pakoputkeen. Ja kahva on valmistettu ainutlaatuisesta ruiskuvaletusta PA-komposiitista.

 

Pakokaasujen talteenoton optimoimiseksi kääntyvä ja laajennettava "suulakkeen kaulus" pystyy telakoitumaan lähelle koria. Sen ainutlaatuinen muotoilu on pehmeä ja tehty suojaamaan ajoneuvoa. 360° kääntyvä kaulus voi sijoittaa yhden tai kaksiosaisen pakoputken taakse.

Kaksoispoistomahdollisuus

Toinen Grabber voidaan helposti lisätä kaksoispakokaasujärjestelmiin. "Haaran" avulla voit helposti liittää toissijaisen Internal Grabberin® ensimmäiseen ilman työkaluja. 

Ergonominen ja käyttäjäystävällinen

Tämä suulake on erittäin ergonominen kaikkiin pakokaasun poistotarpeisiisi. Siinä on itsesuuntautuva puristuskahva, joka takaa vaivattoman ja sujuvan kiinnityksen pakoputkeen. Tämä kahva on uskomattoman mukava käteen.

Siinä on vakiona sisäänrakennettu sulkupelti, joka avautuu ja sulkeutuu automaattisesti.

Yhteensopiva erilaisten letkujen kanssa

Internal Grabber® on vakiona Ø100 mm letkuliitännällä. Saatavilla on 3 valinnaista sovitinta muiden letkujen halkaisijoille. Adapteri voidaan liittää vaivattomasti Internal Grabber® -suulakkeeseen. Vakiokokoisen Ø100 mm Internal Grabber® -koon lisäksi saatavilla olevat sovittimet sopivat letkujen halkaisijaksi Ø75 mm, Ø125 mm ja Ø150 mm.

Lisäksi Internal Grabber® on yhteensopiva minkä tahansa letkumerkin kanssa.

Nopea ja helppo säilytys

Internal Grabber® on varustettu magneettisesti asennettavalla säilytysjalustalla. Tämä seinäteline tarjoaa sinulle turvallisen ja poissa tieltä säilytysvaihtoehdon.

Katso video

Varastotilanne: heti varastosta välimyyntivarauksin

Dokumentit


Avainsanat


paineilmatoiminen, pakokaasunpoisto, suulake,

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake