Kilpailuehdot

 

Kilpailun tyyppi
Kyseessä on Tammiholma Oy:n sosiaalisessa mediassa jakama ja hallinnoima tuotearvonta.

 

Kuka voi osallistua?
Arvontaan osallistuvan tulee asua Suomessa ja olla vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat saavat osallistua arvontaan vanhemman luvalla.

 

Kilpailuaika ja -palkinnot
Kilpailuaika ja -palkinnot on ilmoitettu sosiaalisessa mediassa Tammiholman sivuilla.

 

Arvonta
Voittajan arvonta suoritetaan arpomalla ja arvontaa valvoo aina vähintään kaksi henkilöä. Voittajalle ilmoitetaan suoraan yksityisviestillä (esim. Facebook Messengerillä tai Linkedin viestillä). Jos voittaja ei vastaa viestiin viikon sisällä, arvotaan uusi voittaja.

 

Henkilötietojen käsittely
Osallistumalla kilpailuun, henkilö suostuu siihen, että voittajan etunimi saatetaan ilmoittaa Tammiholman sosiaalisen median kanavassa. Muita tietoja hänestä ei ilmoiteta, eikä kerätä. Kaikki osallistujan luovuttamat tiedot ovat luottamuksellisia.

 

Lopuksi
Mikäli epäilemme minkäänlaista vilppiä, on Tammiholmalla oikeus sulkea pois kilpailijoita. Pidätämme myös oikeuden poistaa loukkaavaa tai muuten häiritsevää materiaalia. Kilpailuun ostallistuvan on vapautettava Facebook tai Linkedin kaikesta vastuusta. Facebook tai Linkedin eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä kampanja liity kyseisiin alustoihin millään tavalla.