Tammiholma esittelee uuden lakaisukonesarjan – Täydellinen kumppani teollisuuteen ja varastoihin! (katso tarjous)

07.05.2024

 

Esittelemme uuden Tammiholma-lakaisukonesarjan, joka täydentyy nyt kolmannella konemallilla. Tammiholman lakaisukoneet on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja luotettavaa puhdistusta teollisuus- ja varastoympäristöihin, missä lattioiden puhtaus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä.

 

Tammiholma MEDIUM - Kompakti valinta jaksoittaissiivoukseen 

Tammiholman MEDIUM-lakaisukone tarjoaa kompaktin ratkaisun pienemmille alueille. Sen ketterä muotoilu ja luotettavuus tekevät siitä täydellisen valinnan 500-3000 neliömetrin kokoisiin kohteisiin. Kävellen ohjattava MEDIUM-lakaisukonetta käytetään usein jaksottaissiivouksessa ja sen saattaakin kohdata esim. tenniskeskusten alustalla tai tyypillisimmin metallipajojen seinien suojassa.

Tammiholma PREMIUM - Käyttömukavuutta päivittäissiivoukseen 

Tammiholman PREMIUM-lakaisukone tarjoaa tehokasta puhdistusta keskisuurilla alueilla. Sen monipuolisuus ja luotettavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan 3000-10000 neliömetrin kokoluokan kohteisiin. Istuen ohjattava PREMIUM-lakaisukone valitaan silloin, kun kohteessa lakaistaan päivittäin tai useammin viikossa, ja halutaan myös käyttömukavuutta. PREMIUM-lakaisukoneen saatat nähdä täydessä tohinassa esim. keskisuurissa varastoissa tai pajoissa työmaita. 

 

Tammiholma ELITE - Tehoa isojen tilojen siivoukseen

Uusi ELITE-lakaisukone vastaa vaativiin puhdistustarpeisiin suurilla alueilla. Sen voimakas suorituskyky ja laaja kattavuus tekevät siitä täydellisen valinnan kohteisiin, joiden koko vaihtelee 5000-15000 neliömetrin välillä. Korkeatyhjennyksen avulla tyhjennät roskasäiliön vaivattomasti suoraan roska-astiaan. ELITE-lakaisukone rakastaa lakaista isoja kohteita, kuten puolikylmiä logistiikkahalleja tai suuria, roskaisia tuotantotiloja.

 

 

Kaikki Tammiholman lakaisukoneet ovat suunniteltu kestäviksi ja helppokäyttöisiksi, jotta käyttäjät voivat saavuttaa optimaalisen puhdistustuloksen vaivattomasti. 

 - Päätoimittajamme myös lakaisukoneissa on Tennant, mutta vaikka Tennantin laitteet ovat huippuluokkaisia, huomaamme kysyntää usein myös edullisemman hintaluokan koneissa. Siksi päätimme lanseerata oman lakaisukonesarjan yhteistyössä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme kanssa. Sen piti olla lompakolle ystävällinen, mutta kuitenkin riittävän laadukas, jotta viitsimme ottaa sen oman Tammiholma-brändin alle, muotoilee siivouskoneiden myyntipäällikkö Antti Kärkkäinen Tammiholmalta.
 


Puhtaat lattiat tarkoittavat usein myös puhdasta hengitysilmaa
 

Lakaisukoneella saat helpoimmin ja nopeimmin puhdistettua teollisuus- ja varastotilojen lattiat. Lakaisemalla pölyn, roskat ja kivet pois maasta voit edistää tilassa työskentelevien työterveyttä ja -turvallisuutta. Kun lattiat puhdistetaan säännöllisesti, niillä oleva pöly ei irtoa huoneilmaan ja laskeudu sitä kautta tasojen ja tavaroiden päälle. Voidaan siis sanoa, että puhtaat lattiat tarkoittavat usein myös puhdasta hengitysilmaa. Kun ilmassa leijuvan pölyn määrä vähenee, voi se vaikuttaa positiivisesti hengitysteiden ärsytyksen sekä allergiaoireiden vähenemiseen. Tämä on erityisen tärkeää teollisuusympäristöissä, joissa voi olla suuria määriä hienojakoista pölyä ja muita ilman epäpuhtauksia.

Isossa mittakaavassa hyvällä ilmanlaadulla on vaikutusta työtyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Kun työskentelytilat ovat puhtaat, voidaan kokea vähemmän esim. allergiaoireita, mikä puolestaan vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa tuottavuutta. Siistillä työympäristöllä on tutkitusti myös positiivinen vaikutus työntekijöiden mielialaan ja motivaatioon. Työtilojen kunto heijastaa helposti myös yrityksen imagoon ja sidosryhmiin. Minkälaisen mielikuvan haluat jättää omasta yrityksestäsi tai tiloistasi?
 

Lakaisukone valitaan ainakin näissä kolmessa tilanteessa


Likaiset lattiat voidaan puhdistaa monella tavalla, esimerkkejä koneellisista keinoista ovat esimerkiksi yhdistelmäkoneet, lakaisupesukoneet sekä lakaisukoneet. Lakaisukoneen hankinta on perusteltua ainakin tilanteissa, joissa

1. Kohteen lattia on erityisen roskainen tai siellä on suuria partikkeleita.

Lakaisukoneen valinta voi olla perusteltua tietyissä tilanteissa, joissa kohteen lattia on erityisen roskainen tai siellä on suuria partikkeleita. Tällaiset tilat voivat olla esimerkiksi ulkoalueita, varastoja, teollisuushalleja tai rakennustyömaita. Lakaisukoneen käyttö on erityisen hyödyllistä, kun perinteinen siivousmenetelmä ei ole riittävä tai tehokas. Lakaisukoneet ovat suunniteltu erityisesti roskien ja suurten partikkelien keräämiseen lattialta. Ne käyttävät harjoja ja/tai imutehoa kerätäkseen roskat ja pölyn säiliöön, joka voidaan helposti tyhjentää jätteiden poistamiseksi. Tämä tekee niistä tehokkaan vaihtoehdon suurten alueiden nopeaan puhdistukseen.

2. Kohteesta puuttuu vesipiste, jota kaikki vedellä toimivat siivouskoneet tarvitsevat.

Yksi keskeinen tekijä, joka ohjaa lakaisukoneen valintaa, on vesipisteen saatavuus. Jos kohteessa ei ole mahdollisuutta veden käyttöön, kuten ulkoalueilla tai tietyissä teollisuustiloissa, lakaisukone on usein parempi vaihtoehto kuin yhdistelmäkone, joka vaatii veden käyttöä puhdistukseen.

3. Vesi voi jäätyä, esim. kylmän parkkihallin siivoaminen talvella yhdistelmäkoneella voi tehdä asfaltista mukavan liukkaan joillekin seikkailijoille, mutta useimmille autoille ja jalankulkijoille se voi olla vaarallista. Tällöin kannattaa ehdottomasti valita vedetön lakaisukone. Lakaisukoneet tarjoavat tehokkaan ja nopean tavan puhdistaa suuria alueita ilman veden käyttöä ja soveltuvat erityisesti ulkoalueiden ja teollisuustilojen puhdistukseen.

Lakaisukoneen valintaan vaikuttaa myös käyttöympäristön erityispiirteet. Esimerkiksi ulkotiloissa tarvitaan usein suurempaa ja kestävämpää lakaisukonetta, joka pystyy käsittelemään erilaisia maaperän epätasaisuuksia ja sääolosuhteiden vaihteluita.
 

Erikoishinnat juhannukseen saakka

 

Onko sinulla nyt tarve lakaisukoneelle? Lakaise kevätpölyt pois ja kävele kesäaskelin pölyttömillä lattioilla! Alla näkyvät erikoishinnat ovat voimassa juhannukseen saakka eli päättyvät 22.6.2024. Hinnat ovat verottomia (ALV 0 %). Juhannuksen jälkeen Tammiholma-lakaisukoneita saat tavalliseen, myös huokeaan, hintaan.

Tammiholma MEDIUM lakaisukone
Tarjoushinta 2.850 € tai leasing alk. 94 € / kk (36 kk)
OVH 3.200 €

Tammiholma PREMIUM lakaisukone
Tarjoushinta 10.500 € tai leasing alk. 344 € / kk (36 kk)
OVH 12.500 €

Tammiholma ELITE lakaisukone
Tarjoushinta 19.500 € tai leasing alk. 639 € / kk (36 kk)
OVH 22.500 €