buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

Yritysesittely

Koneet siivous- ja kiinteistöhoitoon

Tennant on maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouskoneiden valmistaja, jonka valikoima kattaa niin pienet laitosimurit kuin myös suuret ulko- ja sisätilojen lakaisu- ja yhdistelmäkoneet. Ensimmäiset Tennant -siivouskoneet tulivat Suomeen jo 1960-luvulla. Tennantin yhdistelmäkoneet ovat saaneet maailmalla suurta huomiota täysin pesuaineettomana vaihtoehtona. Lisäksi valikoimaan kuuluu Columbus siivouskoneet, liukuporraspesurit, KlinMak yhdistelmäkoneet sekä Osprey Frank kuivahöyrypesurit. Tammiholman vuokrapalvelu toimittaa koneita niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseenkin käyttöön. Käyttövuokramaksu sisältää yleensä myös huoltopalvelun. Tammiholman oma huolto ja nopea varaosapalvelu takaavat koneille vuosien keskeytyksettömän toimivuuden.

 

Koneet rakennuksille ja teollisuuteen

Rakennuskoneet sisältävät PullmanErmator rakennusimurit ja ilmanpuhdistajat, Kiekens teollisuusimurit sekä Columbus hiomakoneet. Contec betonirouhimet ja sinkopuhaltimet ovat tarkoitettu kovien lattiapintojen kuten betoni- ja teräspintojen rouhimiseen ja sinkopuhaltamiseen sekä esim. maalipintojen, sementtiliimojen ja tiemerkintöjen poistoon. Asiakkaina ovat konevuokraamot, rakennusliikkeet ja teollisuus.

 

Työympäristötuotteet

Tammiholma tuo maahan ja myy Plymovent pakokaasunpoistolaitteita ja järjestelmiä kaikille ajoneuvoille ja työkoneille. Olemme erikoistuneet palolaitosten vaativiin pakokaasunpoistojärjestelmiin ja työkoneiden pakokaasunpoistosovelluksiin. Hälytysajoneuvoratoja on asennettu Suomessa yli 100:lle paloasemalle. Maailmanlaajuisesti Plymoventin hälytysajoneuvoratoja on asennettu yli 30 000 ajoneuvoon. Kohdepoistolaitteisiin kuuluvat myös keskipakopuhaltimet, kohdepoistoletkustot, pölynpoistolaitteet, hitsaussavujen suodatuslaitteistot sekä öljysumusuodattimet. Lisäksi maahantuomme ja myymme Kiekens keskusimurijärjestelmiä teollisuuteen.

 

Sisustustuotteet

Tammiholma Oy:n kuluttajatuoteosasto maahantuo ja markkinoi sisustustuotteita kylpyhuoneisiin ja muihin kodin tiloihin. Pääjakelukanavina toimivat K-Rauta, Kodin Terra, Prisma ja Bauhaus. Tunnetuimmat yhteistyökumppanimme ovat mm. Artweger (AUT), jonka valmistamat kuivaustelineet ovat tuttuja niin yksityiskodeissa kuin ammattisiivouspuolella. Jokey (DE) on tunnettu merkki mm. suihku- ja peilikaappien valmistajana. Näiden laatumerkkien lisäksi markkinoiltamme löytyy suuri valikoima erilaisia laadukkaita sisustustuotteita omien, T-LUX  ja TAMMIHOLMA -tuotemerkkien alta. Tavoitteenamme on tuoda markkinoillemme laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintatasoon.