< Takaisin

DryBoost Maxi tasokuivain

Kuvaus


Suomalaiset DryBoost tasokuivaajat ovat vahinkosaneerauksen ammattilaisten toiveiden mukaan suunniteltuja kuivauslaitteita betoni- ja tiilirakenteiden täsmäkuivaukseen esim. vesivahinkojen yhteydessä.

DryBoost Maxi on rakennekuivain, jolla on erittäin tasainen lämpötilan jakauma koko kuivausalueelle. Lämpö kohdistuu kuivattavaan rakenteeseen eikä huoneilmaan. Termostaatin avulla kuivauslämpötila voidaan säätää halutuksi tarpeen ja kuivattavan rakenteen mukaan. Tasokuivaimessa on ylilämpösuoja.

Laitteessa ei ole imu- tai poistokanavia, vaan kosteus poistuu laitteesta diffuusioperiaatteella. Suljettu, sisäinen kierto takaa hyvän energiatalouden sekä sen, ettei huoneilma sekoitu laitteen prosessi-ilmaan tai päinvastoin. Tämä estää epäpuhtauksien ja pölyn leviämistä sekä parantaa laitteen toimintakykyä ja kestävyyttä. 

DryBoost Maxi on erittäin kevyt ja sitä voi kantaa kätevistä kantokahvoista joko yhdellä tai kahdella kädellä. Laitteen tukijalat mahdollistavat laitteiden pinoamisen varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Laitteita voidaan kytkeä rinnakkain isomman pinta-alan saavuttamiseksi.

 

  • teho 532 W
  • paino 11 kg
  • mitat 1170 x 600 x 140 mm
  • kotelointiluokka IPX4
  • äänenpainetaso 43 dB

Dokumentit


Avainsanat


tasokuivaimet,

Ota yhteyttä