buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

Tennant yhdistelmäkoneet

Tennant on maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouskoneiden valmistaja, jonka valikoima kattaa niin pienet kuin ajettavatkin yhdistelmäkoneet. Panosta ympäristöön – valitse Tennant ec-H2O

Tennantin innovaatio – tehdä vedestä tehokasta pesuainetta – on saavuttanut suuren suosion niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin. Tennant ec-H2O yhdistelmäkoneiden sisäänrakennettu moduuli muuntaa veden sähköiseen muotoon, joka toimii tehokkaana pesuaineena. Keksintö jonka avulla puhtaanapidossa voidaan säästää… myös ympäristöä. Pois jäävät myös haitat, jotka aiheutuvat kemikaalien valmistuksesta, kuljetuksesta, varastoinnista ja pakkausten hävittämisestä.

Tennant ec-H2O yhdistelmäkone käyttää vettä noin 70 % vähemmän kuin perinteinen kone. Tankillisella pääsee jopa 1,5 tuntia ilman välitankkauksia, joten ajan säästö on melkoinen.
Ergonomisten ja tehokkaiden Tennant ec-H2O yhdistelmäkoneiden käyttö on erittäin helppoa, koska kemikaaleja ei tarvita. Koneiden säiliöön otetaan vain pelkkää vettä. Pelkällä vedellä peseminen tarkoittaa myös sitä, että koneita käyttävää henkilöstöä ei tarvitse opastaa aineiden käytössä. Yliannostuksesta tai aineiden väärinkäytöstä aiheutuvat haitat poistuvat – kustannuksia säästyy monella taholla. Valitsemalla Tennant ec-H2O yhdistelmäkoneen panostat laatuun ja samalla teet valinnan ympäristön puolesta.

Näytetään 1–12 / 17 tuloksesta