buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

Turvaliitin

Plymovent tarjoaa nyt uuden sukupolven laitteita pakokaasunpoistoon pelastuslaitoksille. Käytännölliseksi ja tehokkaaksi suunniteltu tuote on helppokäyttöinen ja tarjoaa uuden parannuksen letkun käyttöön ja hätäirrotukseen autosta. Jatkuva keskeytymätön virtaus pakokaasuletkun kautta kuljettaa pakokaasut mahdollisimman tehokkaasti pois hengitysalueelta. Turvakahva on suunniteltu ergonomiseksi käyttää.

Pyöreässä kahvassa on suuret kädensijat, joten sitä voi käsitellä myös rukkaset kädessä, ja siihen pääsee käsiksi joka kulmasta. Sen ansiosta käyttäjän ei tarvitse kumartua kytkeäkseen pakokaasunpoistojärjestelmän autoon kiinni. Pneumaattista järjestelmää käytettäessä sisäänrakennettu pneumaattinen venttiili on koteloitu ja sijoitettu niin, että sitä on hyvin helppo käyttää. Magneettisen järjestelmän turva-kahvaan ei sisälly venttiiliä, mutta se tarjoaa muita etuja kuten järjestelmän helpon käytön ja patentoidun hätäkatkaisutoiminnon.

Näytetään ainut tulos