buywindows10key windows 10 key online buy

Letkukelat

Asiakkaan mielikuva palvelun laadusta perustuu usein ensivaikutelmaan tiloistanne. Jos olette kyllästyneet harppomaan lattialla lojuvien letkujen ylitse tai haluatte siistimmältä näyttävät työtilat, on Plymovent oikea ratkaisu Teille.

 • Jousitoimiset

  JousitoimisetProduct Details
  SER- pakokaasuletkukela on suunniteltu vetämään pakokaasuletku ylös jousivoiman avulla. Kun pakokaasuletku otetaan käyttöön, vedetään se alas ja liitetään suulake ja letku ajoneuvoon. Letku lukkiutuu automaattisesti ala-asentoon. Kun työskentely lopetetaan, suutin irrotetaan ajoneuvosta ja vedetään letkua taas alaspäin, jolloin letku kelautuu takaisin ylös kelalle. SER -kela voidaan asentaa helposti myös itse neljällä pultilla. Asensittepa SER:in seinälle tai kattoon, takaa se Teille monen vuoden pituisen huolettoman käyttöajan.
 • Sähkötoimiset

  SähkötoimisetProduct Details
  Plymovent MHR- pakokaasuletkukela on suunniteltu vetämään pakokaasuletku ylös moottorin avulla. Otettaessa pakokaasuletku käyttöön painetaan seinään asennettua kytkintä tai radiotoimista kaukosäädintä RRC-230, jotka ohjaavat moottoria. Moottorissa on myös säädettävä kytkin, joka pysäyttää letkun halutulla tasolla. Kun käyttö lopetetaan kelataan letku samalla tavoin kelalle. Suosittelemme MHR- letkukelaa tiloihin, joissa letkujen täytyy olla poissa liikkuvien ajoneuvojen tieltä ja missä käytetään nosturia koko työalueen pituudella. Plymovent MER- pakokaasuletkukela on suunniteltu vetämään letku ylös erittäin voimakkaan moottorin avulla. MER- letkukelaa käytetään samalla tavalla kuin suosittua MHR- mallia, mutta voimakkaammalla moottorilla varustettu MER- pakokaasuletkukela mahdollistaa painavien letku- ja suulakeyhdistelmien käytön. Suosittelemme MER- letkukelaa korkeisiin tiloihin, joissa voidaan tarvita jopa 12 m pitkiä letkuja ja joissa letkun ja suulakkeen paino on yli 23 kg.
 • MAS letkuasennusarja

  MAS letkuasennusarjaProduct Details
 • Varusteet keloille

  Varusteet keloilleProduct Details