Letkukelat

Asiakkaan mielikuva palvelun laadusta perustuu usein ensivaikutelmaan tiloistanne. Jos olette kyllästyneet harppomaan lattialla lojuvien letkujen ylitse tai haluatte siistimmältä näyttävät työtilat, on Plymovent oikea ratkaisu Teille.

 • Jousitoimiset

  JousitoimisetProduct Details
  SER- pakokaasuletkukela on suunniteltu vetämään pakokaasuletku ylös jousivoiman avulla. Kun pakokaasuletku otetaan käyttöön, vedetään se alas ja liitetään suulake ja letku ajoneuvoon. Letku lukkiutuu automaattisesti ala-asentoon. Kun työskentely lopetetaan, suutin irrotetaan ajoneuvosta ja vedetään letkua taas alaspäin, jolloin letku kelautuu takaisin ylös kelalle. SER -kela voidaan asentaa helposti myös itse neljällä pultilla. Asensittepa SER:in seinälle tai kattoon, takaa se Teille monen vuoden pituisen huolettoman käyttöajan.
 • Sähkötoimiset

  SähkötoimisetProduct Details
  Plymovent MHR- pakokaasuletkukela on suunniteltu vetämään pakokaasuletku ylös moottorin avulla. Otettaessa pakokaasuletku käyttöön painetaan seinään asennettua kytkintä tai radiotoimista kaukosäädintä RRC-230, jotka ohjaavat moottoria. Moottorissa on myös säädettävä kytkin, joka pysäyttää letkun halutulla tasolla. Kun käyttö lopetetaan kelataan letku samalla tavoin kelalle. Suosittelemme MHR- letkukelaa tiloihin, joissa letkujen täytyy olla poissa liikkuvien ajoneuvojen tieltä ja missä käytetään nosturia koko työalueen pituudella. Plymovent MER- pakokaasuletkukela on suunniteltu vetämään letku ylös erittäin voimakkaan moottorin avulla. MER- letkukelaa käytetään samalla tavalla kuin suosittua MHR- mallia, mutta voimakkaammalla moottorilla varustettu MER- pakokaasuletkukela mahdollistaa painavien letku- ja suulakeyhdistelmien käytön. Suosittelemme MER- letkukelaa korkeisiin tiloihin, joissa voidaan tarvita jopa 12 m pitkiä letkuja ja joissa letkun ja suulakkeen paino on yli 23 kg.
 • MAS letkuasennusarja

  MAS letkuasennusarjaProduct Details
 • Varusteet keloille

  Varusteet keloilleProduct Details