buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

Pakokaasunpoisto

 • Letkukelapaketit

  LetkukelapaketitProduct Details
 • Pakokaasuletkut

  PakokaasuletkutProduct Details
  Maahantuomme ja myymme korkealaatuisia Saksassa valmistettuja letkuja jotka soveltuvat pakokaasuille ja teollisuuden muille kaasuille korkeisiin lämpötiloihin. Pakokaasuletkutarjous
 • Letkukelat

  LetkukelatProduct Details
  Asiakkaan mielikuva palvelun laadusta perustuu usein ensivaikutelmaan tiloistanne. Jos olette kyllästyneet harppomaan lattialla lojuvien letkujen ylitse tai haluatte siistimmältä näyttävät työtilat, on Plymovent oikea ratkaisu Teille.
 • Suulakkeet

  SuulakkeetProduct Details
 • Pakokaasupuomit

  PakokaasupuomitProduct Details
  Plymovent FEB – nivelpuomisto on paras pakokaasunpoistojärjestelmä työkoneille. Suuri poistoteho tehokkaille ja suurille moottoreille, poistoteho jopa 2040 m3/h. Soveltuu vain paikallaan oleville koneille.
 • Pakokaasuradat

  PakokaasuradatProduct Details
  Plymovent STP on modulaarinen pakokaasunpoistojärjestelmä. Konsepti kehitettiin henkilö- ja kuorma-autoteollisuudelle, mutta sopii myös moniin muihin sovelluksiin sen joustavan ja muunneltavan rakenteen ansiosta. STP voidaan asentaa samansuuntaisesti ajoneuvon kulkusuunnan kanssa, mikä takaa täyden pakokaasunpoiston ajoneuvon sisääntulosta ulosmenoon. Työtiloissa oleskeleva henkilöstö ja muut henkilöt ovat täysin suojassa pakokaasuilta. STP pakokaasurata voidaan asentaa myös työpisteiden suuntaisesti, mikäli operoidaan paikallaan olevia ajoneuvoja. Molemmissa tapauksissa järjestelmä rakennetaan vastaamaan vaatimuksianne, mutta molempia voidaan muunnella ja päivittää tarpeiden mahdollisesti kasvaessa tai muuttuessa. STP- järjestelmä pysyy aina mukana kehityksessä.
 • Hälytysajoneuvoradat

  HälytysajoneuvoradatProduct Details
 • Puhaltimet

  PuhaltimetProduct Details
  Plymovent FUA ja TEV sarjan puhaltimet ovat tehokkaita keskipakopuhaltimia alumiinisella puhallinsiivellä.
 • Keventimet

  KeventimetProduct Details
  Plymovent keventimet ovat kestäviä ja pakokaasunpoistolaitteisiin letkun keventämiseen soveltuvia.
 • Turvaliitin

  TurvaliitinProduct Details
  Plymovent tarjoaa nyt uuden sukupolven laitteita pakokaasunpoistoon pelastuslaitoksille. Käytännölliseksi ja tehokkaaksi suunniteltu tuote on helppokäyttöinen ja tarjoaa uuden parannuksen letkun käyttöön ja hätäirrotukseen autosta. Jatkuva keskeytymätön virtaus pakokaasuletkun kautta kuljettaa pakokaasut mahdollisimman tehokkaasti pois hengitysalueelta. Turvakahva on suunniteltu ergonomiseksi käyttää. Pyöreässä kahvassa on suuret kädensijat, joten sitä voi käsitellä myös rukkaset kädessä, ja siihen pääsee käsiksi joka kulmasta. Sen ansiosta käyttäjän ei tarvitse kumartua kytkeäkseen pakokaasunpoistojärjestelmän autoon kiinni. Pneumaattista järjestelmää käytettäessä sisäänrakennettu pneumaattinen venttiili on koteloitu ja sijoitettu niin, että sitä on hyvin helppo käyttää. Magneettisen järjestelmän turva-kahvaan ei sisälly venttiiliä, mutta se tarjoaa muita etuja kuten järjestelmän helpon käytön ja patentoidun hätäkatkaisutoiminnon.