buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

Koneet rakennuskäyttöön

Koneet rakennuksille ja teollisuuteen. Rakennuskoneet sisältävät mm. Kiekens teollisuusimurit ja ilmanpuhdistajat/alipaineistajat sekä Columbus hiomakoneet. Asiakkaina ovat konevuokraamot, rakennusliikkeet ja teollisuus.

 • Rakennusimurit

  RakennusimuritProduct Details
  PullmanErmator imurit ovat hiljaisia ja tehokkaita rakennusimureita jotka soveltuvat myös asbestitöihin rakennus- ja saneerauskohteissa. PullmanErmator ovat varustettu HEPA H13 suodattimilla. Mallit S1300H ja S26H tayttävät lisäksi Saksan BIA:n myöntämän H-luokan hyväksynnän erittäin vaativiin asbestitöihin. Kiekens rakennussimurit ovat tarkoitettu vaativiin imurointi olosuhteisiin sekä teollisuudessa että rakennuksilla. Erityisesti kun vaaditaan kestävyyttä, imutehokkuutta ja varmatoimisuutta, on Kiekens ollut erinomainen ja turvallinen valinta, jo lähes 50 vuotta Suomessa. Kiekens rakennusimurit B190 HEPA ja B192 HEPA sisältävät HEPA - suodattimet.
 • Teollisuusimurit

  TeollisuusimuritProduct Details
  Kiekens teollisuusimurit ovat tarkoitettu vaativiin imurointi olosuhteisiin sekä teollisuudessa että rakennuksilla. Erityisesti kun vaaditaan kestävyyttä, imutehokkuutta ja varmatoimisuutta, on Kiekens ollut erinomainen ja turvallinen valinta, jo lähes 50 vuotta Suomessa . Laaja ja monipuolinen teollisuusimureiden mallisto takaa ratkaisun lähes jokaiseen kohteeseen.
 • Imurointiletkut

  ImurointiletkutProduct Details
 • Ilmanpuhdistajat

  IlmanpuhdistajatProduct Details
  PullmanErmatorin ilmanpuhdistajat/alipaineistajat edustavat markkinoiden edistyneimpiä ja käyttäjäystävällisimpiä siirrettäviä alipaineistajia. Kompakti koko, suuri kapasiteetti ja suodattimien vaihdon yksinkertaisuus takaavat käyttäjäystävällisen tuotteen, jota on helppo liikutella ja kuljettaa.
 • Hiomakoneet

  HiomakoneetProduct Details
  CONTEC ALPHA ja OMEGA sekä COLUMBUS E400S/1800 ovat lattianhiomakoneita, jotka soveltuvat erilaisten lattiamateriaalien hiontaan, pinnoitteiden poistoon sekä lattiapintojen kiillotukseen. Sekä CONTEC että COLUMBUS ovat laadukkaita ja kestäviä ammattikäyttöön tarkoitettuja saksalaisia lattiahiomakoneita.
 • Betonirouhimet

  BetonirouhimetProduct Details
  CONTEC betonirouhimet ovat raskaaseen ja vaativaan ammattikäyttöön suunniteltuja laadukkaita saksalaisia koneita. Laitteet soveltuvat myös esim. maalipintojen, sementtiliimojen ja tiemerkintöjen poistoon.
 • Matonpoistokoneet

  MatonpoistokoneetProduct Details
 • Esierottajat

  EsierottajatProduct Details
  PullmanErmator esierottajat ovat tarkoitettu yhdessä PullmanErmator imureiden kanssa vaativiin kohteisiin, joissa imuroitava määrä on suuri ja halutaan lisätä suodattimien kestoa. PullmanErmator esierottajissa on kiinnitetty erityisesti huomiota käytön mukavuuteen, mm. Longopack-järjestelmällä.
 • Vesi-imurit

  Vesi-imuritProduct Details
 • Sinkopuhaltimet

  SinkopuhaltimetProduct Details
  Contec-sinkopuhaltimet ovat tarkoitettu kuivien ja kovien lattiapintojen kuten betoni- ja teräspintojen sinkopuhaltamiseen. Contec-sinkopuhaltimet ovat erittäin laadukkaita ja varmatoimisia saksalaisia sinkopuhaltimia.
 • Varustesarjat

  VarustesarjatProduct Details
  Laadukkaat ja kestävät varustesarjat Kiekens imureihin. Varustesarjat sopivat myös keskusimurijärjestelmien varustesarjoiksi. Kysy myös muiden edustamiemme imureiden varustesarjoista.
 • Excentr lattianhoitokoneet

  Excentr lattianhoitokoneetProduct Details
  EXCENTR lattianhoitokoneiden avulla lattioiden hionta, peruspesu, kiillotus ja vahanpoisto on helppoa ja tehokasta. Koneiden teho perustuu 2800 värähtelyliikkeeseen minuutissa. Erityisen muotoilun ansiosta koneilla voi työskennellä hankalapääsyisimmissäkin kohteissa. EXCENTR lattianhoitokoneet ovat lujatekoisia ja kestäviä. Niiden komponentit ovat laadukkaita ja koostuvat pääosin ruostumattomasta teräksestä.