buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

MDB - suodatinjärjestelmä

Multidustbank on moduuleista koostuva suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille. Suodatinpatruunat puhdistetaan paineilmalla tehokkaalla paineilmasykäyksellä, jokainen patruuna erikseen. Suodatinpuhdistus toimii imun aikana sekä imun jälkeen. Patruunan voi vesipestä. Imu- ja poistoliitännät voidaan asentaa suodatin yksikön molemmille sivuille tai päälle käytettävissä olevan tilan mukaisesti. Suodatinpuhdistuksen voi valita joko ajastimella ohjattuna (CONT-A) tai paine-ero automatiikalla (CONT-C).

Kohdepoistolaitteet 2017
Kampanjatarjoukset

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Hitsauksen kohdepoistoon Product Details

  MDB-2/COMPACT

  Kompakti ratkaisu hitsaukseen ja polttoleikkaukseen joissa suodatinyksikkö halutaan sijoittaa lähelle epäpuhtauksien lähdettä.


 • MDB_suodatin_kohdepoistoon Product Details

  MDB-4

  Plymovent MultiDustBank on suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille max 4.000 m³/h. Suodattimet puhdistetaan paineilmalla ”Ram-Air” teknologialla joka pitää suodattimet tehokkaasti toimintakykyisinä.


 • Hitsauksen kohdepoisto Product Details

  MDB-4/COMPACT

  Kompakti ratkaisu hitsaukseen ja polttoleikkaukseen joissa suodatinyksikkö halutaan sijoittaa lähelle epäpuhtauksien lähdettä.


 • Hitsauksen kohdepoisto Product Details

  MDB-6/COMPACT

  Kompakti ratkaisu hitsaukseen ja polttoleikkaukseen joissa suodatinyksikkö halutaan sijoittaa lähelle epäpuhtauksien lähdettä.


 • suodatinjärjestelmä hitsaukseen Product Details

  MDB-6

  Plymovent MultiDustBank on suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille max 6.000 m³/h. Suodattimet puhdistetaan paineilmalla ”Ram-Air” teknologialla joka pitää suodattimet tehokkaasti toimintakykyisinä.


 • suodatin hitsauksen kohdepoistoon Product Details

  MDB-8

  Suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille max 8.000 m³/h. Suodattimet puhdistetaan paineilmalla ”Ram-Air” teknologialla joka pitää suodattimet tehokkaasti toimintakykyisinä.


 • MDB-12-V hitsaussavun suodatusjärjestelmä Product Details

  MDB-12-V

  Suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille max 12.000 m³/h. Suodattimet puhdistetaan paineilmalla ”Ram-Air” teknologialla joka pitää suodattimet tehokkaasti toimintakykyisinä.


 • MDB-16 Multidustbank Product Details

  MDB-16

  Suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille max 16.000 m³/h. Suodattimet puhdistetaan paineilmalla ”Ram-Air” teknologialla joka pitää suodattimet tehokkaasti toimintakykyisinä.


 • MDB-24 Multidustbank Product Details

  MDB-24

  Suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille max 24.000 m³/h. Suodattimet puhdistetaan paineilmalla ”Ram-Air” teknologialla joka pitää suodattimet tehokkaasti toimintakykyisinä.


 • MDB-36 Multidustbank Product Details

  MDB-36

  Suodatusjärjestelmä hitsaussavuille ja kuiville pölyille max 36.000 m³/h. Suodattimet puhdistetaan paineilmalla ”Ram-Air” teknologialla joka pitää suodattimet tehokkaasti toimintakykyisinä.