buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

Paloturvallisuus

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Plymovent Oilshield Product Details

  Oilshield

  Plymovent OilShield on kehitetty erityisesti öljyisiin hitsaussovellutuksiin. Sitä suositellaan varsinkin jos käytetään öljyjä joilla on alhainen leimahduspiste.


 • Tulipalovaaran-valvonta-hitsauskaasujen-poistojarjestelmassa Product Details

  Shield turvaratkaisut

  Tulipalovaaran valvonta hitsauskaasujen poistojärjestelmässä. Tämä tuotesarja vähentää suodatinpalojen vaaran metalliteollisuudessa minimiin. Lisäksi tuotteet on suunniteltu minimoimaan välilliset vahingot.


 • Sparkshield kipinäerotin Product Details

  SparkShield 250 kipinäerotin

  Plymovent SparkShield on sisäänrakennettu kipinäsuoja  Ø250mm kanavalle, joka estää kipinöitä, roiskeita ja tupakannatsoja pääsemästä putkistoon ja palonarkaan suodatinpatruunaan tai kerääntymään roskasäiliöön.


 • Sparkshield kipinäerotin Product Details

  SparkShield 400 kipinäerotin

  Plymovent SparkShield on sisäänrakennettu kipinäsuoja  Ø400mm kanavalle, joka estää kipinöitä, roiskeita ja tupakannatsoja pääsemästä putkistoon ja palonarkaan suodatinpatruunaan tai kerääntymään roskasäiliöön.


 • Sparkshield kipinäerotin Product Details

  SparkShield 500 kipinäerotin

  Plymovent SparkShield on sisäänrakennettu kipinäsuoja  Ø500mm kanavalle, joka estää kipinöitä, roiskeita ja tupakannatsoja pääsemästä putkistoon ja palonarkaan suodatinpatruunaan tai kerääntymään roskasäiliöön.