buywindows10key windows 10 key online buy http://www.cdkeypascher.com/ http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net

Kohdepoistoletkustot

Vähän energiaa kuluttava kohdepoistojärjestelmä on taloudellinen vain silloin, kun se poistaa tehokkaasti sisäilman epäpuhtaudet. Paras keino poistaa potentiaalisesti vaaralliset ilman epäpuhtaudet on ottaa ne talteen suoraan kohteesta. PlymoVentin imuvarret on suunniteltu siihen, mutta sopivan imuvarren valinta täytyy tehdä kuitenkin huolella. Tärkeintä on imuvarren asettaminen oikein ja sen kapasiteetin mitoittaminen tehokkaaseen epäpuhtauksien poistoon. Tietyissä prosesseissa ja sovelluksissa voi imuvarrella olla erityispituuksia ja –halkaisijoita. Imuvarren halkaisija vaikuttaa ilmavirtaan ja poistonopeuteen ja siten määrittelee sovelluksen, johon kukin varsi on sopiva.

Miksi koolla on väliä? Imuvarret Ø125/160/200mm halkaisijalla. Halkaisijaltaan suhteellisen leveät imuvarret poistavat kaasuja, ilman hiukkasia ja savua 0,5 m2 kokoiselta alueelta, jos huuva asetetaan 0,3- 0,4 m päähän lähteestä. Tämä tarkoittaa, että huuvan asettelu ei ole aivan niin tarkkaa. Kaasuille ja höyryille suositellaan halkaisijaltaan 200 mm leveän imuvarren käyttöä. Halkaisijaltaan keskikokoisia Ø75/100mm imuvarsia voidaan käyttää, kun vaaditaan pieniä ilmamääriä, esim. juottamisessa, pistehitsauksessa ja laboratoriosovelluksissa. Käytettäessä suurempaa ilmavirtaa voidaan näitä imuvarsia käyttää pölyn poistoon, hitsaussovelluksiin eristetyllä alueella sekä öljysumusovelluksiin.

Kohdepoistolaitteet 2017
Kampanjatarjoukset

 • Ø75mm

  Ø75mmProduct Details
  Miniman 75mm on täydellinen kaikentyyppisiin pienempiin pöly- ja kaasusovelluksiin. Se ei sisällä mekanismeja sisäpuolella, on helppo käyttää ja täysin joustava; se tarjoaa tehokkuutta ja monipuolisuutta omassa luokassaan. Se poistaa juotoskaasut, höyryt ja liuottimet tehokkaasti pienellä ilmamäärällä. Esteetön ilmavirta mahdollistaa suuret ilmannopeudet ja karkea pöly saadaan talteen. Miniman toimitetaan täysin koottuna, mikä säästää asennusaikaa ja estää mahdolliset asennusvirheet. Kaasujousella varustettu nivelosa (seisova malli) ja elastinen jousi (seinäkiinnitysmalli) helpottavat käyttöä. Helposti säädettävät varsinivelet on sijoitettu varren ulkopuolelle esteettömän ilmavirran mahdollistamiseksi.
 • Ø100mm

  Ø100mmProduct Details
  Koska Minimanissa ei ole sisäpuolisia mekanismeja, se on huippuluokan ratkaisu pölynpoistoon. Halkaisijaltaan Ø100mm varsi on täydellinen raskasta pölyä tuottaviin toimintoihin kuten hiomiseen ja kiillotukseen. Esteetön poistoilman virtaus tekee poistoprosessista tehokkaan ja minimoi painehäviöt. Miniman 100 on ammattilaisen laadukas ja varma valinta. Varren keventimenä toimii jousi tai kaasujousi, jotka parantavat liikkuvuutta. Varren ulkopinnassa olevia niveliä on helppo säätää, mikä tekee käytöstä kevyen ja helpon. Varren riippuessa varsi ylettyy pitkälle asennuskorkeuden yläpuolelle. Seinäteline mahdollistaa 360 asteen toimintasäteen. Miniman toimitetaan koottuna, mikä säästää asennusaikaa ja estää mahdolliset asennusvirheet. Esteetön poistoilman virtaus mahdollistaa tehokkaan kohdepoiston pienemmillä ilmamäärillä. Tämä tarkoittaa alhaisempia asennuskuluja, pienempiä suodattimia, puhallinkapasiteettia sekä energiansäästöä.
 • Ø160mm

  Ø160mmProduct Details
 • Ø203mm

  Ø203mmProduct Details
 • Flexmax ulokepuomi

  Flexmax ulokepuomiProduct Details
 • ATEX - imuvarret

  ATEX - imuvarretProduct Details
 • Lisävarusteet

  LisävarusteetProduct Details
 • Ruostumaton teräs

  Ruostumaton teräsProduct Details
  Miniman 160 on valmistettu elintarviketeollisuuden ja kemianteollisuuden sovelluksiin. Se on valmistettu 316L ruostumattomasta teräksestä ja muista höyry/vesipesunkestävistä materiaaleista. Kaikki nivelet ovat ulkopuolisia ja se toimitetaan valmiiksi koottuna.