Feels like leasing Tennant

 

 

Hienoa, että haluat panostaa laatuun ja olet löytänyt Feels like leasing Tennantin. Sen avulla saat käyttöösi kaikki Tennantin parhaat edut sekä uskomattomat hinnat. Tämä kone on yksi myydyimpiä yhdistelmäkoneitamme ja asiakkaamme pitävät erityisesti koneen käyttäjäystävällisyydestä ja ergonomiasta unohtamatta sen kustannustehokkuutta eli sitä, että sen päivittäishuoltoihin kuluu äärettömän vähän aikaa. Voit ajaa koneella huolettomasti 2.5-3.5 tuntia yhdellä latauksella. Jos sinulle nousee "feels like leasing Tennant" -tunne, lue ihmeessä aiheesta lisää alta ja liity tyytyväisten Tennant-käyttäjien joukkoon!

 

Mihin kohteisiin Feels like leasing Tennant soveltuu?

 

Voit siivota monikäyttöisellä Feels like leasing Tennant -koneella monipuolisesti hyvin erilaisissa kohteissa. Parhaiten se soveltuu seuraavanlaisiin kohteisiin, joissa pestävää lattiaa on noin 400-2200 m2.

 

1) Marketit: Koneen ulkomuoto on tyylikäs ja siisti, mikä on tärkeä kriteeri julkisilla paikoilla siivottaessa. Asiakkaamme siivoavatkin paljon kyseisellä koneella esimerkiksi marketeissa. 
 

2) Toimistot, koulut ja sairaalat: Edustavan ulkokuoren lisäksi erilaisissa laitoksissa siivoaminen, etenkin päiväsaikaan, edellyttää vähäistä meluhaittaa. Feels like leasing Tennant koneessa on Quiet Mode-toiminto, jonka avulla äänenvoimakkuutta voidaan laskea aina 57,8 desibeliin. 


3) Korjaamot ja teollisuus: Raskaammissa kohteissa vaaditaan siivouskoneelta kestävää rakennetta ja suorituskykyä. Feels like leasing Tennant -koneessa on suuret imuletkut, jotka eivät mene tukkoon kovin helpolla. Näin ollen voit jatkaa työtäsi ilman turhia keskeytyksiä. Jos tukoksia kuitenkin pääsisi syntymään, ne on helppo avata, sillä letkut ovat helposti irrotettavissa koneen ulkopuolella, ilman työkaluja. Nämä koneet ovatkin olleet suosittuja korkean puhtaustason pitävissä korjaamoissa sekä rakennustyömailla ylläpito- ja loppusiivouksissa.

 

 

Feels like leasing Tennant edut

 

Kun haluat siivoamisesta helpompaa ja kustannustehokkaampaa, valitse Feels like leasing. Feels like leasing -paketin avulla saat perinteiset Tennant-hyödyt käyttöösi edullisella kuukausihinnalla. Etuja ovat muun muassa:
 

  • Insta Click harjan ja vetoalustan kiinnitys: Magneettisen kiinnitysmekanismin avulla sinun ei tarvitse enää kyykkiä lattianrajassa epämukavissa asennoissa ja yrittää irrottaa lukkiutuneita harjoja. Insta Clickin avulla voit suorittaa harjan tai vetoalustan kiinnittämisen ja irrottamisen vaikka seisten ja se on todella helppoa. 

     
  • Parabolinen imusuulake: Saat enemmän ajoaikaa, sillä akkua ei kulu ylitehokkaan moottorin pyörittämiseen. Moottorin teho ja imusuulakkeen muoto ovat juuri optimaaliset, jotta kuivausjälki on paras mahdollinen. Parabolisessa imusuulakkeessa imuteho on yhtä tehokas suulakkeen joka osassa, jolloin kone ei jätä raitoja, vaan myös kääntyessä imee veden tehokkaasti reunoja myöten. 

     
  • Alkuperäiset Linatex- tai polyuretaanikumit: Tilatessasi koneen voit valita kohteen mukaan, haluatko varustaa koneen Linatex- vai polyuretaanikumeilla. Valitset kummat kumit tahansa, saat aina koneeseesi alkuperäiset Tennant imukumit, joiden kuivausteho on markkinoilla oleviin tarvikekumeihin verrattuna ainutlaatuista.

     
  • Helppokäyttöiset toiminnot: Jos työntekijä ei osaa käyttää konetta oikein, hän voi saada aikaan vahinkoa paitsi itselleen myös koneelle tai ympäristölle. Feels like leasing Tennant koneessa päivittäishuoltoa on helpotettu keltaisella merkkivärillä. Esimerkiksi imukumien vaihtaminen on superhelppoa. Avataan kaksi keltaisella värjättyä ruuvia, irrotetaan imukumit ja vaihdetaan uudet tilalle ilman ylimääräisiä pieniä, hukkuvia osia tai työkalujen käyttöä.


 

 

Feels like leasing Tennant ehdot

 

Feels like leasing Tennant -leasingpaketin hinta on vain 124 €/kk, mikä on vähemmän kuin keskimääräinen yhdistelmäkoneen harjan hinta. Jos haluat vähentää omistamisen vastuuta edelleen, voit tavallisen leasingin sijaan valita huoltoleasingin, jonka hinta leasingpaketin lisäksi on +25 €/kk. Hinnat ovat verottomia (ALV 0 %). 
 

Feels like leasing Tennantin kesto on 36 kk, mikä tarkoittaa, että sinulla on käytössäsi laadukas Tennant yhdistelmäkone kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen voit vaihtaa sen uuteen tai lunastaa itsellesi 199 €:lla.


Kun valitset Feels like leasing Tennantin, saat myös tarvikkeet koneeseen erikoishinnoin. Nämä hinnat ovat voimassa siis vain Feels like leasing Tennant -tilaajille sopimuskauden ajan:

 

1211869 vetoalusta InstaClick 189,00 €
1213034 harja, nylon InstaClick 154,00 €
1213035 harja, ppl InstaClick 129,00 €
1203953 imusuulakkeen kumi, Linatex, taka 39,00 €
1203954                                imusuulakkeen kumi, Linatex, etu 29,50 €
1215609 imusuulakkeen kumi, uretaani, taka                                    77,00 €
1215611 imusuulakkeen kumi, uretaani, etu 61,50 €

 

 

 

Tekniset tiedot

 

Työleveys 43 cm, akkukäyttöinen, ajoaika latauksella 2.5-3.5 h, suositeltu pesuala 400-2200 m2, puhdasvesisäiliö 42 litraa, likavesisäiliö 53 litraa, imumoottorin teho 24 V / 0,47 kWm, imumoottorin vedennostokyky 1067 mm, äänitaso noin 65 dB (A), QuietMode-toiminto, jonka avulla äänitaso vain 57,8 dB (A)

 

 

Tilaa omasi jo tänään

 

Kun Feels like leasing Tennant -tunteesi on vahva, varaa oman alueesi edustajalta koekäyttö tai tilaa omasi jo tänään.


Myyntipäällikkö
Jarmo Hiltunen
040 753 5080
jarmo.hiltunen@tammiholma.fi         

Myynti Etelä- ja Itä-Suomi
Antti Kärkkäinen
040 664 6545
antti.karkkainen@tammiholma.fi         
Myynti Etelä- ja Länsi-Suomi
Eero Puro
040 748 6068
eero.puro@tammiholma.fi
Myynti Pohjanmaa
Vesa Korvola
0400 882 078
vesa.korvola@tammiholma.fi


Myynti Pohjois-Suomi
Mika Jaara
040 621 6789
mika.jaara@tammiholma.fi

Huolto ja varaosat
Ari Backlund
040 746 8106
ari.backlund@tammiholma.fi