Hitsausalan ammattilainen! Koe Nordic Welding messuilla uusia innovaatioita, joilla työpaikkasi ilma ja lattia pysyvät puhtaina.

18.11.2022

 

Tule Nordic Welding Expoon Tampereelle katselemaan ja käsin koskettelemaan alan uusia tuulia ja innovaatioita! Messut pidetään Tampereen Messu­- ja Urheilukeskuksessa (Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere). Tammiholman löydät osastolta A877!

Aukioloajat:

Tiistaina 29.11.2022 klo 9:00-17:00
Keskiviikkona 30.11.2022 klo 9:00-17:00
Torstaina 01.12.2022 klo 9:00-16:00

 

Puhdasta ilmaa

 

Jos kiinnostuksen kohteenasi on parantaa ilmanlaatua työpaikalla ilman erillisten putkistojen asennusta, haluat ehkä tutustua Plymovent Diluteriin. Osastollamme pääset kokemaan tämän uuden innovaation livenä ja kuulet useita onnistuneita asiakastarinoita sekä meiltä että maailmalta. 

Keskustelmme kanssasi mielellämme myös energiatehokkuudesta ilmansuodatuksessa sekä erilaisista fiksuista ratkaisuista hitsauskäryn poistoon. Nähdään Tampereella!

 

Puhdas lattia

 

Puhdas lattia on myös metalliteollisuudessa tärkeää, sillä lattiapinnalle kertynyt lika ja pöly leviää jälleen ilmaan ja laskeutuu sieltä aikanaan tasojen ja tavaroiden päälle. Kun haluat pitää lattian puhtaana tai jopa uudistaa sen, tule tutustumaan haastaviin kohteisiin tarkoitettuihin siivouskoneisiin osastollemme. 

Esittelemme mielellämme myös uutta Tennant siivouskonerobottia, jonka ohjelmoimista voit kokeilla paikan päällä. Kanssamme voit keskustella mm. kemikaalittomista siivousratkaisuista sekä oikeastaan minkä tahansa lattiapinnan siivouksesta ja ylläpidosta.

 

 

Nordic Welding Expo

 

Nordic Welding Expo tarjoaa läpileikkauksen hitsausalan uusista tuotteista ja innovaatioista. Tapahtumassa koet livenä, kuinka koneet, laitteet ja työkalut toimivat käytännössä – ja asiantuntijat löytävät ratkaisut erilaisiin tuotannon haasteisiisi! Hitsausalan ykköstapahtuma on ainutlaatuinen kohtaamispaikka timanttisille ammattilaisille, tulevaisuuden osaajille sekä kiinnostavimmille yrityksille.

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.